Anne Linnet

22. November 2018 20:00

 

Nostalgi og 30-års-jubilæum med Anne Linnets album Jeg Er Jo Lige Her

Jeg Er Jo Lige Her er titlen på Anne Linnets dundrende succesalbum fra 1988. Det er i virkeligheden dét album, der satte en tyk streg under Annes superstjernestatus herhjemme og var med til at definere Anne Linnets legendestatus på den rytmiske scene.

Albummet har solgt mere end 400.000 eksemplarer. Det er nu 30 år siden, at albummet blev udgivet, og Anne har derfor valgt at fejre begivenheden ved at spille udvalgte sommerkoncerter og en større indendørsturné hen over vinteren 2018/2019.

Jeg Er Jo Lige Her er et helt og aldeles ikonisk album, der indeholder en stor del af de sange, som efter tiden betegnes som Anne Linnet-klassikere, såsom Tusind stykker, Tabt mit hjerte og Forårsdag.

Sammen med sit band tager Anne publikummet med på en uforglemmelig rejse til dengang, man tabte sit hjerte på en forårsdag.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere og publikum og derfor ikke er tilladt

 

  • Priser: 275 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 22. November 2018 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.