(B)romance – En musical

27. Oktober 2018 20:00

 

Ovenpå den store succes med Time Of My Life er MusicalDanmark stolte over at kunne præsentere den nyskrevne danske musicalperle (B)romance – En musical.

(B)romance havde urpremiere på Sceneriet under Det Ny Teater i efteråret 2017 og fik mange stjerner og flotte anmeldelser, blandt andet fra CPH Culture, som skrev, at ”(B)romance hører blandt sæsonens mest opløftende danske udspil indenfor musikdramatik”.

I musicalen følger vi det livslange venskab mellem Frederik og William. Først som to drenge, der er nærmest uadskillelige. Senere i livet som to mænd, der forelsker sig i den samme kvinde, Ellen, som kun den ene af dem kan få. Det slår revner i venskabet, og de to venner vælger at gå hver til sit og genforenes først igen 50 år senere.

Ordet “bromance” er en sammensætning af de to ord “brother” og “romance” og betegner to heteroseksuelle mænd, som er gode kammerater.

(B)romance er en musical, der er fyldt med uimodståelige musicalnumre og medrivende øjeblikke i en rørende fortælling om venskab, kærlighed og – ikke mindst – tilgivelse.

(B)romance har ti professionelle skuespillere og musikere på scenen, blandt andre Morten Hemmingsen (Badehotellet) og Selene Munöz (Vild med dans).

Christian Berg (hovedrollen fra Band On The Run) er kapelmester og Mads M. Nielsen (Elf – The Musical) er instruktør.

(B)romance er skrevet af Christian Berg, Mikkel Petterson og Andreas Garfield.

Arrangør: MusicalDanmark

Spisning: Husk, at du inden (B)romance har to muligheder for spisning i Musikhusets Café Tonekunsten. Du kan købe en lækker trerettersmenu til kr. 245 kl. 17:30 eller spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for kr. 100 fra kl. 17:00.

Ungerabat: Er du under 25 år, kan du købe en billet til kr. 250. Du kan købe 1 billet med ungerabat, og du kan kun købe til dig selv. Billetten købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldig billedlegitimation.

Dørene til Teatersalen åbnes 19:30.

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og derfor ikke er tilladt.

  • Priser: 265 - 365 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 27. Oktober 2018 20:00
  • Kategori: Musical
Køb billet KØB SPISNING M.M.