Chippendales

4. Maj 2018 20:00

 

Der er dømt girls night out, når Chippendales Touring Show besøger Musikhuset. Husk, at I også kan få adgang til VIP-loungen i pausen.

Vi lover, at du får varmen i kinderne, når de flotte, charmerende og veltrænede fyrer fra Chippendales Touring Show disker op med dans, sang og strip på den sofistikerede måde.

Chippendales har forført kvinder over hele kloden og optrådt for fulde, hujende sale i mere end 35 år – dog med lidt udskiftninger af mændene undervejs, så de holder en vis gennemsnitsalder.

Det er en perfekt anledning til at samle veninderne og få en sjov og forførende aften. Og hvem ved, måske er det én af jer, der bliver udvalgt til et lille, eksklusivt show på scenen.

Verdensberømte Chippendales bliver set af over to millioner publikummer hvert år, og der er rift om billetterne. Så hvis du vil opleve det spektakulære show og have en sjov og underholdende aften sammen med veninderne, er det med at slå til nu.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

VIP-adgang og fri bar i pausen

Helt eksklusivt får du i forbindelse med showet mulighed for at få adgang til VIP-loungen i pausen. Her vil der være fri bar med lækre drinks, øl, vand og vin.

Når du tilkøber VIP-adgang, får du også en drinkbillet, der kan veksles til en drink, øl, vand eller vin i Teaterloungen efter showet. Her kan I fortsætte den fest, Chippendales har sat gang i inde i salen, og I kan hygge her i selskab med massevis af andre feststemte gæster.

KØB ADGANG TIL VIP LOUNGE

  • Priser: 380 - 420 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 4. Maj 2018 20:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M.