Comedy Zoo on Tour

19. Oktober 2017 19:30

 

Comedy ZOO On Tour præsenterer Elias Ehlers med support Natasha Brock

Comedy ZOO On Tour præsenterer med Elias Ehlers en af dansk standups spydspidser, der har høstet både fire- og fem-stjernede anmeldelser for sine tidligere shows. Nu er han klar med endnu en omgang jokes, ikke i et decideret one man show, men i en solo-optræden med support.

Elias Ehlers flyttede i 2005 fra Holstebro til København for at gøre livet som komiker til sin levevej. Allerede året efter vandt han både DM i standup og første sæson af Comedy Fight Club. Siden har han leveret de to one man shows Fucking glad, 2012, og Helt Perfekt, 2014 samt touren Det Dystre Skæg sammen med Martin Nørgaard og er blevet lovprist af anmelderne for sin helt unikke comedy-stil med ord som “en blændende god historiefortæller” og “Elias Ehlers er klar til det helt store format”.

På vej til “det store format” leverer Elias her et mellemvejsshow, et show mellem to shows, og en forløber til hans næste one man show, der kan opleves i 2018. Showet kommer bl.a. til at handle om hans nyerhvervede status som far og de omvæltninger dét at få et barn skaber i éns tilværelse. Et flow af lårklaskende sjove historier som en skøn forsmag på det endelige one man show.

Med sig på touren har Elias Ehlers Natasha Brock, der debuterede som et af de nye håb ved Zulu Comedy Galla i 2014 og siden har markeret sig på landets comedy-scener, bl.a. på Comedy ZOO. Hun har senest kunnet opleves i dette års Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu.

 

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 120 - 140 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 19. Oktober 2017 19:30
  • Kategori: Standup
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her