Comedy Zoo on Tour

3. November 2017 20:00

 

I novemberudgaven af Comedy Zoo on Tour præsenterer MHE Comedy Club Heino Hansen, Anders Fjelsted og den nykårende Danmarksmester i standup Melvin Kakooza

Melvin Kazooka afløser Ane Høgsberg, der har måttet trække sig på grund af sin deltagelse i Vild med dans.

Kazooka er dansk standup nye, store håb, og han viste, hvor talentfuld, han er, da han i begydelsen af september vandt DM i standup overlegent og fik både seernes, publikums og dommernes stemme.

Heino Hansen har skabt sig en kometkarriere inden for standup. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til Talentprisen, samt i DM i standup i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikumsfavorit og nummer to i finalen. Heino har i år kunnet opleves i DM i standup som vært, og hans mange fans kan glæde sig til et opleve ham på Comedy Zoo on Tour i et helt nyt sæt.

Anders Fjelsted har mere end 20 år på bagen som komiker og har gennem sin karriere beriget os med de to one man shows Barnligt voksen og Lige ved og voksen, der begge blev store publikumssucceser. Til forskel fra de tidligere shows er han dog alligevel begyndt at indse, at han som familiefar med rækkehus i Holte og et konstant flow af regninger nok alligevel er den, der er nødt til at tage ansvar. Men det bliver han ikke mindre morsom af.

Oplev den stærke comedytrio i Musikhusets nye standup-klub MHE Comedy Club.

Dørene til Mødesalen åbnes kl. 19:30

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Pris: 140 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Mødesal
  • Spilleperiode: 3. November 2017 20:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her