Comedy Zoo on Tour: Brian Mørk Show Live med Ane Høgsberg & Anders Fjelsted

25. Maj 2018 20:00

 

Vær med, når Brian Mørk inviterer dig, Ane Høgsberg og Anders Fjelsted indenfor til en liveudgave af sit populære show. Husk Gris&Grin – stegt flæsk for bare kr. 100 inden showet!

I MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg glæder vi os til at give dig en fantastisk – og velsmagende – aften, når vi serverer comedy i topklasse og stegt flæsk i rigelige mængder.

Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver, som man kender det fra tv og podcast, kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer.

Komikerne skifter fra by til by, hvilket gør hvert show et helt unikt. I MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg bliver det Ane Høgsberg og Anders Fjelsted, der gæster Brian Mørk.

GRIS&GRIN Husk, at du inden showet kan spise al den stegte flæsk med kartofler og persillesovs, du kan klemme ned, for bare kr. 100. Bestil, når du køber billet.

Dørene til Teatersalen åbnes 19:30.

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 120 - 140 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 25. Maj 2018 20:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M.