De 39 trin

11. Oktober 2017 20:00

 

Fire skuespillere, 130 karakterer og 100 minutter. Publikum kan se frem til noget helt særligt, når Musikhuset viser krimi-komedien De 39 trin, som er baseret på Hitchcock-klassikeren af samme navn.

Forestillingen De 39 trin har gået sin sejrsgang verden over, hvor den har høstet flere store priser, blandt andet en Olivier Award og to Tony Awards, og den har glædet mere end tre millioner teatergængere. Nu er turen kommet til Danmark og Musikhuset, hvor publikum kan glæde sig til en hæsblæsende, sjov aften.

Plottet i De 39 trin er det samme som i Alfred Hitchcocks film fra 1935, men oversættelsen fra biograflærred til scene tilføjer masser af humor, overraskelser og højt tempo.

Ikke mindst det komiske makkerpar Niels Olsen og Thomas Mørk kommer til at give publikum sved på panden. Tilsammen spiller de nemlig hele 126 forskellige roller i forestillingen. De øvrige roller spilles af Reumert-vinderen Mads Knarreborg (The Producers) og musical-kometen og Reumert-vinderen Kristine Yde (Mamma Mia).

De 39 trin tager sin begyndelse, da den canadiskeoverklassedreng Richard Hannay (Mads Knarreborg) er på besøg i London. En aften i teatret møder han den smukke Annabella Smith (Kristine Yde), der angiveligt er på flugt fra hemmelige agenter. Hannay indvilger i at hjælpe Annabella og skjuler hende i sin lejlighed. Næste morgen finder Hannay hende myrdet. Han hænges op på mordet og må flygte over stok og sten. Hannay indser, at hvis han vil rense sit navn, så må han opklare spiongåden, der kun kan løses, hvis han kender de 39 trin. Han følger derfor Annabellas sparsomme oplysninger i et hæsblæsende kapløb om at finde sandheden, før han indhentes af sine forfølgere.

Manuskript: Patrick Barlow

Instruktion: Joy-Maria Frederiksen

Produktion: Tivoli

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til koncertsalen åbner kl. 19.30.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/øvrige publikummer og er derfor ikke tilladt.

 

  • Priser: 305 - 345 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 11. Oktober 2017 20:00
  • Kategori: Show, Teater
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her