Elskovsdrikken

7. November 2017 20:00

 

Sjov og romantisk fortolkning af Donizettis klassiske operakomedie

Donizettis berømte kærlighedskomedie handler om den ulykkelige og generte Nemorino, der forelsker sig hovedkulds i den smukke og stolte Adina. Nemorinos kur til Adina udvikler sig dog til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore.

Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da en kvaksalver, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?

Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af Donizettis vidunderlige klassiker.

Komponist: Gaetano Donizetti

Instruktør: Harry Fehr

Musikalsk ledelse: Martin Nagashima Toft

Medvirkende: Internationalt sangerhold, Den Jyske Operas kor & Sønderjyllands Symfoniorkester

Produktion: Den Jyske Opera

Optakt: Musikhuset arrangerer optaktsforedrag med Per Günther inden forestillingen. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan afhentes i Musikhusets billetcenter. Optakten begynder 45 minutter inden forestillingen. Antallet af pladser er begrænset.

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 385 - 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 7. November 2017 20:00
  • Kategori: Abonnement, Opera/Operette
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her