En Fest For Førligheden

4. Februar 2018 19:30

 

En Fest For Førligheden er en festlige og musikalsk fejring af vores fantastiske fysiske og mentale førlighed og samtidig en stor, festlig, fælles musikalsk f***finger til sygdommen sclerose

Koncerten følger op på sidste års succesforestilling af samme navn, og bagmanden – musikeren Casper Mikkelsen – lover, at denne omgang bliver mindst lige så overvældende.

Publikum kan således glæde sig til en mageløs musikalsk aften i selskab med en lang række af landets allerbedste sangere og musikere, som fx Rasmus Madsen, Louise Støjberg, Peter Uhrbrand, Signe Juhl og mange, mange flere, som publikum vil kende fra bl.a. Johnny Madsen Band, Poul Krebs Band, Celebrating The Last Waltz, Zenobia, Sommersang i Mariehaven, The Electric Bob Dylan Project og Uhrban Stöjband.

Overskuddet af billetsalget går ubeskåret til forskning i sclerose.

Arrangør: Casper Mikkelsen

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Varighed: Ca. 3 timer inkl. pause

Billetterne koster kr. 250 kr. og kr. 125 kr. for studerende (husk gyldigt studiekort).

Gæster med ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisation kan tage deres hjælper/ledsager med gratis efter nærmere telefonisk aftale med Musikhuset Esbjergs billetcenter.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet er total i orden, hvis blot I lover at dele det glade budskab!

 

Baggrunden for En Fest For Førligheden

Hej med jer!

Jeg hedder Casper Mikkelsen, jeg er 35 år gammel, og jeg er professionel musiker. Jeg lever af og jeg lever for at spille på trommer og ikke mindst for at dele min glæde ved musikken med andre mennesker.

I foråret 2013 fik jeg konstateret den uhelbredelige autoimmune og til tider stærkt invaliderende nervesygdom multipel sclerose, og jeg frygtede selvsagt for at miste evnen til at spille på trommer. Heldigvis er det endnu ikke gået så galt, og i dag mærker jeg stort set intet til sygdommen.

Og DET har jeg tænkt mig at fejre – med en stor, festlig og fælles musikalsk fejring af vores fantastiske fysiske og mentale førlighed.

Det bliver en aften i selskab med en lang række af mine yndlingsmusikere og -mennesker, der i dagens anledning alle træder op og spiller vederlagsfrit i den gode sags tjeneste.

Jeg kan ikke garantere jer, at I kender alle dem, I skal opleve på scenen, men jeg kan garantere jer en mageløs festaften med tidløs musik for både det lyttende, syngende, festende og dansende publikum. Med andre ord: Alle er mere end velkommen!

Desværre er det ikke alle, der er lige så heldige som jeg, og mange ser ikke sig selv i stand til at deltage i en sådan fejring. Derfor går overskuddet fra billetsalget ubeskåret til Scleroseforeningens støtte til forskning i sclerose. På denne måde kan vi forhåbentlig medvirke til, at man inden alt for længe kan komme denne (for mange) forfærdelige sygdom til livs, så endnu flere i længden kan tage del i En Fest For Førligheden.

Jeg glæder mig helt ustyrligt meget og håber, vi ses!

Med venlig hilsen

Casper Mikkelsen

  • Pris: 250 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 4. Februar 2018 19:30
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her