Folkeklubben

24. Marts 2018 20:00

 

Landets travleste trio tager på eksklusiv, akustisk turné til en række af landets bedst lydende koncertsale – heriblandt Musikhusets

Efter tre fuldlængdealbum og rundt regnet 600 koncerter ønsker Folkeklubben at prøve sig af i en mere intim, akustisk ramme. Til disse særlige koncerter vil orkestret invitere gæstemusikere med på scenen.

En akustisk aften med Folkeklubben vil du opleve nye og uventede versioner af sange som Fedterøv, Danmarksfilm og Torben Ulrich, og samtidig vil du få et indblik i de filosofiske tanker og særlige historier, der knytter sig til musikken, til teksterne og til at være det måske mest turnerende orkester i landet. Om turneen siger bandet selv:

”Det vil blive nogle helt unikke aftner – markant anderledes fra de koncerter vi har spillet uafbrudt i de sidste seks år. Det akustiske format og udvidelsen af bandet med flere musikere tvinger os til at gentænke sangene og det musikalske univers i nogle rammer, der kalder på fordybelse – og historiefortælling. Og hvem ved, om der ikke sniger sig en fest ind også?”

Folkeklubbens tredje album, Slå flint! fra 2016, blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer et på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange – og de andre fremragende sange fra bagkataloget – at bandet inviterer til En akustisk aften i Folkeklubben.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 240 - 280 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 24. Marts 2018 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her