I familien

23. April 2018 19:30

 

Kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro og langrendsferier, krydser klinger i anmelderrost generationskomedie

Julen har englelyd, men for det ældre ægtepar Poul og Jette er højtiden præget af mislyd. Deres ønskejul er længder fra den socialbevidste datter, som ønsker en gavefri jul, og karrieresønnens familie, der har en meterlang ønskeseddel med hvidriflet Royal Copenhagen, Transformers og dyre kuvertlagner. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?

Familien er måske det vigtigste, vi har, men idyllen kan let slås ud af kurs. Vi tror, vi er ens, men i dagens hyper-accelererende samfund lever vi mere og mere forskelligt. I familien portrætterer en forpustet projekt- og karrieregeneration og forældrene, det grå guld, med masser af friværdi og fritid. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men det er, som om generationskløfterne bliver dybere og dybere. Et oprør ulmer, og langsomt krakelerer julefreden.

Forfatter: Anne Panduro

Instruktør: Per Smedegaard

Medvirkende: Ole Jakobsen, Bodil Lassen, Martin Geertz, Kristine Hedrup, Kaja Kamuk og Daniel Bevensee

Produktion: Teateret Svalegangen

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 160 - 270 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 23. April 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.