Kærlighed ved første hik – the Musical

9. November 2018 20:00 - 10. November 2018 20:00

 

Først var det en fantastisk populær ungdomsroman, så blev det en kæmpesucces på film, og nu bliver Kærlighed ved første hik til en stor ny original dansk musical

I slutningen af 1990’erne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor. Nu bliver deres historie til en ny stor romantisk musical for hele familien.  I Kærlighed ved første hik – the Musical vender Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen tilbage til deres helt store gennembrudsroller som Anja og Viktor, nu omkring de 40 år, mens det også bliver til et kærkomment gensyn med bl.a. Joachim Knop og Karl Bille. Det betyder også en genforening på scenen af Sofie Lassen-Kahlke, Joachim Knop og Karl Bille, som alle tre medvirkede i den populære familie-musical Askepop i Tivoli i 2001.

Genoplev den romantiske kærlighedshistorie om den kejtede 1g’er Viktor og den smukke 3g’er Anja, og oplev, hvordan Viktor går totalt ned med hikke ved klassefesten, da han vil byde den smukke Anja op til dans. Hvordan Viktor forærer Anja en fugleedderkop i fødselsdagsgave og forvandler hendes fest til et mareridt. Hvordan en romantisk sejltur på mølleåen alligevel åbner Anjas øjne for den generte og klodsede Viktor.

Musical-versionen udspiller sig på to tidsplaner: Dengang i 1999, hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang – og lige nu, i 2017, hvor Anja netop har forladt sin mand gennem snart 20 år. Viktor er selvfølgelig fortvivlet, midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet, Anja er væk – og hvad er livet så værd? Hvordan skal han nogensinde få sin elskede tilbage?

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Medvirkende: Sofie Lassen-Kahlke, Robert Hansen, Oliver Bjerrehuus, Joachim Knop, Karl Bille, Anna Clara Sachs Leschly (unge Anja), Nicolai Jensen (unge Viktor) og mange flere

Instruktør: Peter Langdal

Manuskript: Søren Frellesen

Live-orkester: Innocent Blood

Dørene til Koncertsalen åbnes 19:30

Varighed: 2 timer og 35 minutter inkl. pause.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 395 - 445 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 9. November 2018 20:00 - 10. November 2018 20:00
  • Kategori: Musical
Køb billet KØB SPISNING M.M.