KlubTour Delux med Holm & Juhl

22. Oktober 2018 19:30

 

FBI Comedy Tour sender hver måned en række af de bedste danske komikere på Danmarksturné, så du kan grine af alt fra spirende comedy-talenter til eliten inden for dansk standup i Musikhuset Esbjerg.

Gris & Grin: Husk, at du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 100! Bestil spisning, når du køber billet.

I oktober byder FBI Comedy Tour på en komisk cocktail af ungdommelig galskab og finurlig eftertænksomhed, når Danmarks sjoveste drengerøv, Uffe Holm, og den veltimede, satiriske Jesper Juhl sammen drager på Danmarksturné.

Uffe Holm

Uffe Holm gjorde sin entré på den danske standup-scene for snart 25 år siden, og med den lange erfaring i bagagen kan Uffe som de færreste få publikum til at føle sig trygt fra det sekund, han går på scenen. Uffe er ekspert i at læse publikum og har en stærk situationsfornemmelse, som sikrer, at han altid befinder sig på niveau med tilskueren.

Jesper Juhl

Jesper Juhl er en sjov mand med noget på hjerte. Hans stil er finurlig og elegant – og samtidig fyldt med stærke følelser og selvironi. De senere år har han vundet stadig større respekt i branchen, ligesom han er blevet en kendt figur i offentligheden, blandt andet som satirevært på DR og holdkaptajn på Kanal 5’s prisvindende gameshow Den 5. Halvleg. Jesper har på det seneste udgivet sit eget onemanshow Sikke en joke, og han var medvært på sidste års Comedy Aid 25-års-jubilæum.

Comedy Zoo on Tour har skiftet navn til FBI Comedy Tour. Hver måned sender FBI Comedy Tour en bred vifte af de bedste komikere på Danmarksturné, så du kan grine af alt fra spirende comedy-talenter til eliten inden for dansk standup.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Varighed: Ca. 1 time og 35 minutter inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering og optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 170 - 200 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 22. Oktober 2018 19:30
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M.