Komedien, hvor alt går galt

14. November 2017 19:30

 

Danmarkspremiere på prisvindende komedie, hvor nogle af landets mest morsomme skuespillere ikke gør noget som helst rigtigt!

En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et mordmysterie i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig, hvor de skal være, og replikkerne falder ikke til tiden.

Titlen er ikke falsk reklame, for absolut alt, der kan gå galt, går med sikkerhed galt. Hvis Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt også.

Folketeatret har samlet et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere til denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i flere sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End, og som nu får danmarkspremiere.

Forfattere: Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields

Instruktør: Geir Sveaass

Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Kristian Holm Joensen, Patricia Schumann (afløser Lise Koefoed) og fire andre.

Produktion: Folketeatret

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Varighed: 2 timer, inkl. pause.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 350 - 370 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 14. November 2017 19:30
  • Kategori: Abonnement, Teater
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her