Kurt & Kirsten

25. September 2018 19:30

 

Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed mødes i poetisk komedie om kærlighed og kunsten at skilles

Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres, og så skal de have taget et skilsmissebillede.

Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv? Er der noget, der hedder lykkelige skilsmisser? Og kan man blive skilt for at genoplive ægteskabet?

Henrik Koefoed og Sonja Oppenhagen spillede sammen første gang i 1981 i Roserne bryder ud, og de har i årenes løb spillet sammen et utal af gange. I denne tragikomiske forestilling forsøger de i rollerne som Kurt og Kirsten at gå fra hinanden!

Kurt og Kirsten er skrevet af Kristina Lugn, som er er en af tidens største svenske dramatikere, og den har i flere år spillet for fulde sale på Stockholm Stadsteater.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Instruktør: Jan Hertz

Forfatter: Kristina Lugn

Medvirkende: Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed

Produktion: Louise Schouw Teater

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 230 - 330 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 25. September 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.