La Traviata

21. Marts 2018 19:30

 

Oplev Verdis mesterværk i Den Jyske Operas nye, smukke opsætning

Den smukke og karismatiske prostituerede Violetta Valéry står over for et skelsættende valg mellem penge eller kærlighed. Violetta vælger kærligheden og den unge Alfredo Germont, men beslutningen ender med at få frygtelige konsekvenser.

Verdis mesterværk La Traviata er en af de smukkeste operaer, der nogensinde er skrevet, og Violetta Valéry en af de største heltinder.

Den Jyske Operas nye produktion af La Traviata instrueres af Aron Stiehl, som er en af Tysklands mest talentfulde, unge instruktører. Sammen med den newzealandske dirigent Tecwyn Evans vil han bringe det smukke og intense drama til live på scenen.

Medvirkende: Internationalt sangerhold, Den Jyske Operas kor og Sønderjyllands symfoniorkester

Produktion: Den Jyske Opera

Optakt: Musikhuset arrangerer optaktsforedrag med Per Günther inden forestillingen. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan afhentes i Musikhusets billetcenter. Optakten begynder 45 minutter inden forestillingen. Antallet af pladser er begrænset.

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:00

Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her