Lars Brygmann

25. April 2018 19:30

 

Skuespiller Lars Brygmann drog sammen med ni skadede krigsveteraner på ekspedition til det kolde og barske nordøstlige Grønland. Hør ham fortælle om det ekstreme projekt i dette medrivende foredrag

Fælles for Lars Brygmann og krigsveteranerne er, at de alle havde en ekstrem vilje til at gennemføre ekspeditionen. Det var en kamp, hvor både fysiske og psykiske grænser blev flyttet. I dette foredrag kan du høre Lars Brygmann fortælle om den grænseoverskridende og fantastiske oplevelse.

Den ekstreme ekspedition, som Lars og de ni veteraner drog afsted på, kaldes Arctic Challenge. Sammen stod de over for ekstreme udfordringer, når de i 32 minusgrader skulle løbe 400 kilometer på ski, sove i telt og kæmpe for at holde fingre og tæer varme. På ekspeditionen kom Lars helt tæt på de skadede krigsveteraners personlige historier og udfordringer. Livet blev sat i perspektiv på denne fantastiske og udfordrende ekspedition.

Arctic Challenge – på telttur i minus 32 grader er titlen på foredraget, hvor Lars Brygmann vil kaste lys over den meget grænseoverskridende, men også helt fantastiske oplevelse.

Arrangør: Jysk Fynske Medier

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af foredraget kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

  • Priser: 215 - 265 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 25. April 2018 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her