Linda P’s Talkshow

29. September 2018 19:00

 

Linda P på tour med en fest af et nyt talkshow.

OBS: HUSK GRIS & GRIN – MUSIKHUSETS NYE MADKONCEPT, HVOR DU INDEN STANDUP KAN SPISE AL DEN STEGTE FLÆSK MED KARTOFLER OG PERSILLESOVS, DU KAN KLEMME NED, FOR BARE KR. 100. BESTIL NÅR DU KØBER BILLET.

Så er der godt nyt til Linda Ps mange fans og følgere, for i efteråret 2018 tager Linda på tour med Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show. Det hedder det, fordi Linda P lægger stor vægt på show med spas og gøgl, som vi kender det fra Det alt for store Linda P show.

Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster – fra komikere til sangere og nettomedarbejdere – får publikum mulighed for at tale med Linda under showet. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål til Linda. Og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur, også når Linda deler ud fra sin ømme dagbog fra 90’erne.

Det bliver et show, hvor alt kan ske, og det kræver noget af en vært. Men er der nogen, der kan og tør, er det Linda P. “Det skal først og fremmest være smadder hyggeligt”, siger hun selv om showet, der selvom programmet lyder uplanlagt, kræver en hel del planlægning. “For det skal også være vildt morsomt”, tilføjer Linda.

Som man kan læse sig frem til, byder hvert show på masser af overraskelser. Om du så rammer en dag, hvor gæsten er en papegøje, eller hvor Linda P laver nye satiresange, ved man aldrig. Én ting er sikkert – det bliver interessant, hylende morsomt og – kort og godt – en fest!

I MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg glæder vi os til at give dig en fantastisk – og velsmagende – aften, når vi serverer comedy i topklasse og stegt flæsk i rigelige mængder.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 18:30.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og der derfor ikke tilladt.

 

  • Priser: 285 - 315 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 29. September 2018 19:00
  • Kategori: Comedy, Show, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M.