Livet på kanten

13. Oktober 2017 19:30

 

Få et forfriskende og humoristisk indspark, når Charlotte Bøving og Susse Wold slår sig løs på scenen og giver gode råd og inspiration til at takle livet, når det tager en uventet drejning

På godt og ondt kan store forandringer være svære at takle, og begge hovedpersoner ved, hvad det vil sige, når livet pludselig kaster én i en anden retning.

Glæd dig til en indlevende aften, hvor Charlotte Bøving og Susse Wold kommer omkring alt fra barndom og karriere til svære valg samt hvor vigtigt det er at leve her og nu.

Charlotte Bøving kender du fra DR-programmet Lægen flytter ind. Her har hun på en ærlig og kontant måde hjulpet rigtigt mange danskere med at slippe ud af deres dårlige livsstil. Måden kan virke meget direkte, men det har i sidste ende før til mærkbare resultater. Til foredraget vil Charlotte fortælle os om hendes oplevelser i programmet, men Charlotte vil også løfte sløret for, hvordan man takler pludseligt at få at vide, at man er syg. Midt i succesen på TV fik hun nemlig sit livs største udfordring – en uhelbredelig kræftdiagnose.

Susse Wold vil fortælle om sin barndom med en berømt mor, om sine 10 år på en kostskole, som hun hadede, om sin tid i England som au pair hos en kagefabrikant og om sin start som skuespiller. Du vil også høre om hendes angstanfald, og hvad hun har gjort ved det. Hun vil også fortælle om den tid, hvor hun fik brystkræft, og hvad det gjorde ved hendes krop, tanker og følelser.

Susse vil derudover fortælle om sit engagement i AIDS Fondet, som hun har været præsident for i mere end 30 år. Hun vil også tage publikum med til sydhavsøen Hawaii, hvor hun blev gift. Øen har fået en overvældende betydning i hendes liv, fordi hun der har mødt flere af sit livs klogeste lærere.

Vi kommer til at høre om hendes arbejde med Matador, hvor hun spillede Gitte Grå og om hendes mangeårige samarbejde med Bent Mejding, senest i forestillingen Kærestebreve.

Susse Wold har modtaget næsten alle de hæderspriser, en skuespillerinde kan få, og hun er ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

Efter foredraget vil du have mulighed for at stille spørgsmål til Susse Wold.

Arrangør: Jysk Fynsk Medier

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Pris: 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 13. Oktober 2017 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her