Madsen, Møller & From

16. November 2018 20:00

 

Den vestjyske rockpoet Johnny Madsen i akustisk selskab med Knud Møller og Henrik From

Kom med i Teaterloungen efter koncerten, hvor bar, dæmpet musik og afslappet stemning er at finde.

Har man bare én gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Sammen med guitaristen Knud Møller og perkussionisten Henrik From er Johnny Madsen i efteråret 2018 igen på landevejen – tilbage i stærkeste startopstilling. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende, akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer sidemanden Møller rollen som leadguitarist. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Teaterlounge: Teaterloungen åbner efter koncerten, så den gode stemning kan fortsætte i hyggelige rammer. I Teaterloungen er der god musik, en hyggelig og uformel stemning og rigeligt med kolde drikkevarer.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes 19:30.

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere og øvrige publikummer og derfor ikke er tilladt.

 

  • Priser: 265 - 305 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 16. November 2018 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.