Martin Nørgaard

12. Oktober 2017 19:30

 

Indebrædt er standup-show om alt det, der er galt med verden iføge Martin Nørgaard. Eller er det rettere et show om alt det, der er galt med Martin Nørgaard?

Uanset hvor problemerne ligger, bliver det et befriende sjovt, ærligt og personligt show i den comedy-stil, der har gjort Martin Nørgaard så utroligt populær. Dette selvreflekterende status quo bliver samtidig begyndelsen på et nyt kapitel i Martin Nørgaards liv. For som nybagt far er det måske på tide at rydde op i tilværelsen og gøre op med, hvad der egentlig er værd at hidse sig op over?

Og det i sig selv kan jo blive temmelig morsomt, når det bliver leveret af dette komiske supertalent. Glæd dig til et show hvor Martin slår på samfundet, samtiden og ikke mindst sig selv, i forsøget på at finde ud af om det er hele verden der er helt brændt af, eller bare Martin Nørgaard der er indebrændt.

Nørgaards vej til sit første onemanshow er asfalteret med succeser. Han blev nummer tre til DM i standup i 2010, fik anmelderros som opvarmer for Linda P i 2011, blev nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2013, fik den tildelt i 2014, i 2016 lavede han standup-showet Det dystre skæg med kollegaen og vennen Elias Ehlers og har sideløbende haft enorm succes med sit satireprogram Nørgaards Netfix på TV2 Zulu.

Gå ikke glip af det første onemanshow med Martin Nørgaard, der har været et af tidens store navne siden 2010, men først nu sætter et reelt onemanshow på CV’et.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 180 - 200 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 12. Oktober 2017 19:30
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her