Mio, min Mio

14. Februar 2018 10:00 - 17. Februar 2018 13:00

 

Esbjerg Amatør Teater – Skarntyden tager dig med til Landet i det fjerne i deres fortolkning af Astrid Lindgren-klassikeren Min, min Mio

Mio, min Mio er fortællingen om Mads Peter Olesen, som er blevet adopteret af et ægtepar, der ikke kan lide drengebørn. Mads’ bedste ven, Bo, bor alene med sin far, som er lige sådan en far, alle børn ønsker sig. En dag finder Mads en flaske med en ånd i, og da han befrier ånden, tager den ham med til Landet i det fjerne.

Da Mads kommer til Landet i det fjerne, får han at vide, at hans rigtige navn er Mio, og at han er søn af landets konge, som underligt nok minder rigtig meget om Bos far. Mio bliver bedste venner med drengen Jum-Jum. Prins Mio får hesten Miramis og er lykkelig for at have en far. Men han lærer snart, at ikke alt i denne verden er så fantastisk, som det ser ud til. I nabolandet bor den onde Ridder Kato…

Mio får at vide, at det er hans opgave at bekæmpe Ridder Kato, hvilket gør ham lidt nervøs, da han ikke er så modig. Men sammen med Jum-Jum og Miramis drager Mio af sted for at gå deres skæbne i møde. Det bliver en spændende mission med masser af farer, hvor de to drenge og hesten udsættes for lidt af hvert.

På scenen er 15 skuespillere fra Esbjerg Amatør Teater – Skarntyden, som er klar til at tage dig med ind i eventyrlandet fra Astrids Lindgrens elskede fortælling Mio, min Mio.

Varighed: ca. 50 minutter.

Arrangør: Esbjerg Amatør Teater – Skarntyden

Dørene til Mødesalen åbnes en halv time før forestillingen

Fotografering/optagelse af forestillingen kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Pris: 95 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Mødesal
  • Spilleperiode: 14. Februar 2018 10:00 - 17. Februar 2018 13:00
  • Kategori: Teater
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her