Neighbours & Friends

27. Oktober 2017 20:00

 

Kærligheden kalder, når Helge Engelbrecht og hans Neighbours & Friends gæster Musikhuset

For tredje år i træk turnerer Helge Engelbrecht og hans musikalske følge landet rundt med egne sange i et helt nyt show.

Kærligheden kalder bliver et show med noget for øje, øre, sjæl og sind og dermed ord, som har fin reference til det ståsted, vi har fundet på vores egen hjemmebane i Mariehaven. Det vil vi gerne bære videre rundt i landet,” siger Helge Engelbrecht.

Mange følger Neighbours & Friends på DK4, når der sendes fra de populære arrangementer Sommersang i Mariehaven, der lokker tusindvis af publikummer til Helge Engelbrechts baghave i lillebyen Ansager.

”Forskellen på koncerterne i Mariehaven og vore shows i koncerthusene er til at tage og føle på. Jeg tror, det er lidt af en øjenåbner for folk, der forbinder os med de mange kendte solister, der også er på plakaten i Mariehaven. Kærligheden kalder handler igen engang om vores egen koncert og vores eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Vi stiller i stærkeste opstilling og lover publikum det bedste af bedste,” lyder det fra Helge Engelbrecht.

Neighbours & Friends er: Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted, Allan Nagel, Casper Hundebøl, Thomas Gundal, Michael Graubæk, Sidsel Marie Michelsen og Sine Bach Rüttel

Arrangør: Musik Galleriet

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19.30.

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og øvrige publikummer og derfor ikke er tilladt.

 

  • Pris: 380 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 27. Oktober 2017 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her