Nytårskoncert 2018

13. Januar 2018 16:00 - 14. Januar 2018 16:00

 

Sprudlende og festlig nytårskoncert med Henrik Vagn Christensen som dirigent

I årets nytårskoncert deltager Esbjerg Ensemble, som udvider symfoniorkestret med studenter fra Syddansk Musikkonservatorium og Konservatoriets Korskole og Pigekor under ledelse af Lone Gislinge.

I spidsen for det udvidede Esbjerg Ensemble står dirigent Henrik Vagn Christensen, hvis repertoire spænder over en bred vifte af kunstformer og genrer: symfonier, ny musik, operaer, operetter, musicals og balletter. Vagn Christensen betragtes som sin generations førende danske balletdirigent og har været tilknyttet både Den Kongelige Ballet og New York City Ballet.

Du kan også se frem til at opleve barytonen Joachim Knop, der med sin karismatiske udstråling og talent har slået sit navn fast som en etableret operasanger i mange forskellige sammenhænge, blandt andet som Papageno i Tryllefløjten på Den Ny Opera.

Joachim får fornemt selskab af sin viv, operasangerinden Tuva Semmingsen, der også er en kendt skikkelse i Esbjerg, hvor hun blandt andet har spillet Zerlina i Den Ny Operas opsætning af Don Juan i 2016.

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 15:30

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

Der er mulighed for at tilkøbe spisning efter forestillingen den 13. januar – Klik her
Der er mulighed for at tilkøbe spisning efter forestillingen den 14. januar – Klik her

  • Priser: 235 - 395 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 13. Januar 2018 16:00 - 14. Januar 2018 16:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her