Peter Belli

29. September 2017 20:00

 

Kom og vær med til at give én af dansk rockhistories pionerer, Peter Belli, det farvel, han fortjener, når han gæster Musikhuset på sin allersidste turné

Siden dengang i 60’erne, da det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt hundredtusindvis af kilometer rundt i landet for at optræde for publikum.

Nu har han – i en alder af 73 år – besluttet sig for, at det skal være slut – men først efter en allersidste turné, der blandt andet bringer ham og hans band, De rejsende, til Musikhuset Esbjerg.

”Hele 2017 har vi sat af til at køre Danmark tyndt – og derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået standby de sidste 50 år, altid klar til at spille overalt, hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig,” siger Peter Belli.

Peter Belli lægger vægt på, at han ikke stopper helt med musikken, og inden længe udgiver han et nyt album.

”For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med,” siger Peter Belli.

Musikhuset Esbjerg glæder sig til at tage imod Peter Belli på hans sidste tur i manegen og til at give det sydvestjyske publikum mulighed for at give én af dansk rocks allerstørste koryfæer det farvel, han fortjener.

Peter Belli fik i 2003 IFPI’s ærespris for sin lange og flotte karriere i dansk musik – og i 2016 fulgte Smukfest op, da de tildelte Peter Belli deres store hæderspris, Polka Verner Legatet, med ordene:

”Tilnavnet Ulven fik han i 1967 efter et af sine store hits – og netop smidigheden, råstyrken, hylet mod månen og det indædt snerrende, har hans signaturvokal til fælles med rovdyret.”

Sted: Koncertsalen

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

  • Priser: 190 - 230 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 29. September 2017 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her