Peter Pan

3. Februar 2018 16:00

 

Tag med Peter Pan til Ønskeøen i Folketeatrets vidunderlige fortolkning af en af verdens mest elskede børnebøger

På Ønskeøen, hvor Peter Pan bor, hersker fantasien og den evige barndom. Her klarer børnene sig selv, og her er både feer, en glubsk krokodille og pirater anført af Kaptajn Klo.

Livet er eventyrligt, men Peter savner alligevel noget. Om aftenen, når de andre forældreløse drenge sover, flyver han hjem til Wendy (Mille Gori fra Ramasjang) og hendes brødre for at sidde og lytte ved det åbne vindue til børneværelset, når de får fortalt eventyr af deres mor.

En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og brødrene til at tage med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr, men for Peter bliver mødet med den handlekraftige Wendy også helt anderledes, end han havde tænkt sig.

Historien om drengen, der ikke vil være voksen, er en af de mest kendte og elskede klassikere for børn. Fortolkningen af Peter Pan er lagt i hænderne på Moqi Simon Trolin, der også stod bag Folketeatrets roste fortolkning af Mio, min Mio.

Forfatter: J.M. Barrie

Dramatiker: Moqi Simon Trolin og Ninette Mulvad

Instruktør: Moqi Simon Trolin

Medvirkende: Michael Slebsager, Mille Gori, Kristian Boland, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen, Ylva Havndrup (erstatter Christel Stjernebjerg), Stina Mølgaard og Ene Øster Bendtsen

Produktion: Folketeatret

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 15:30

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her