Pirates of the Caribbean

19. September 2017 19:00

 

Det bliver storslået, musikalsk og underholdende, når Pirates of the Caribbean akkompagneres af Odense Symfoniorkester

Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl er i sig selv en storslået oplevelse, men når filmen møder Odense Symfoniorkesters strygere, blæsere og pauker, en rytmegruppe og et stort kor, opstår der gåsehudsfremkaldende magi.

Filmen er den første i den populære serie. Den følger smeden Will Turner (Orlando Bloom) og sørøverkaptajnen Jack Sparrow (Johnny Depp) i deres forsøg på at redde guvernørens kidnappede datter Elizabeth Swann (Keira Knightley) fra kaptajn Barbossa (Geoffrey Rush) og den forbandede besætning på piratskibet The Black Pearl.

Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl er en actionmættet film med masser af søslag, sværdkamp og kærlighed. Så det bliver en oplevelse udover det sædvanlige, når Odense Symfoniorkester, inklusive rytmegruppe og stort kor, sætter levende musik til filmen. Det sker under ledelse af dirigent David Firman, der senest gæstede Musikhuset i forbindelse med The Bootleg Beatles’ koncert tidligere i år.

Dørene til Teatersalen åbnes 18:30.

Fotografering/optagelse af forestillingen kan være generende for kunstnere og øvrige publikummer og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 180 - 400 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 19. September 2017 19:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet