Queen Machine

14. April 2018 20:00

 

Queen Machine – Live 2018

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

“…de her gør det exceptionelt godt” kunne man i januar 2017 læse på dr.dk under overskriften “Her er 3 bands der (næsten) slår originalerne”

Queen Machine takker for omtalen og lover at gøre deres absolut bedste for at leve op til den flotte ros.

Arrangør: Future LIVE

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30. Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

  • Priser: 235 - 285 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 14. April 2018 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her