Stig Rossen Julekoncert 2017

27. November 2017 20:00

JULEKONCERT 2017

For treogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland. Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig´s julekoncerter med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom cd´en ”Julelys” på gaden. Første skæring på pladen er ”Det kimer nu til julefest” og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog understreger den stemning, som Stig ønsker at frembringe til koncerterne.

Stig Rossen kan med glæde præsentere Nanna Rossen, som dette års gæstesolist. Nanna Rossen bragede igennem i musicalen“Hairspray” med sit naturtalent. Hun er autodidact. Alligevel dansede og spillede hun med stor autoritet, og smittede alle med sin energi og sceneglæde. Som sanger besidder hun en stor, flot stemme med naturlig og sund klang. Hendes timing er præcis og hendes intonation er så klokkeren, at selv englene må synge med.

Og JA !! som efternavnet antyder, så er Stig og Nanna i familie.

Varighed: Ca. 1 time og 55 minutter inkl. pause.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

 

 

  • Priser: 355 - 395 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 27. November 2017 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her