The Show – A tribute to ABBA

26. April 2017 20:00

I 2017 er det 45 år siden eventyret om de svenske popkonger og –dronninger begyndte. Abba udgav den første single, ”People need love”, i 1972

Allerede i 1972 startede eventyret om Abba, da gruppen udgav den første single, ”People need love”. Men det store internationale gennembrud kom i 1974, da Abba med sangen ”Waterloo” vandt det Europæiske Melodi Grand Prix i Brighton, England.

I de følgende årtier blev Abba den bedst sælgende pop-gruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Det ene hit efterfulgte det andet: SOS, Mama Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Det er ingen hemmelighed, at Abba ikke har turneret i flere årtier. Siden 2001 er den svenske succes båret videre af ”The Show – A Tribute to Abba”, som ifølge den officielle internationale Abba Fan Klub er det bedste Abba hyldestshow i verden. Musikken i The Show bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London.

Flere af de oprindelige Abba musikere optræder som gæstestjerner i The Show. Det, der adskiller The Show fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere. De ikke bare ligner originalerne – de synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

 

Varighed: 2 timer og 30 min. inkl. pause

Sted: Koncertsalen

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til salen åbnes 1/2 time før forestillingen.

  • Priser: 405 - 455 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 26. April 2017 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet