Tina Dickow

10. November 2017 20:00

 

Tina Dickow tager på sin første danske soloturné nogensinde

Igennem sin snart 20 år lange karriere har Tina Dickow spillet i et utal af konstellationer.

Med lille band og stort band. Som duo, trio og kvartet. Med store symfoni- og underholdningsorkestre, med kæmpe kor og helt alene på scenen på store turnéer i udlandet.

Hun har optrådt i eget navn, været vært på aftener med mange gæstesolister, været gæst hos andre og har som bekendt været på flere turneer med Steffen Brandt.

Hun har turneret både i Danmark og i udlandet, og hun var i en overgang en fast del af bandet Zero 7 og spillede verden over.

Hun har spillet overalt, fra de mindste scener til samtlige festivalers hovedscener. Herhjemme er dét med at optræde helt alene, stort set, været forbeholdt små intime koncerter for hendes hardcore fans.

Så det er første gang, hun tager på en større turné herhjemme, helt alene på scenen og på en stribe af landets største scener – heriblandt Musikhuset Esbjerg.

Selv siger Tina Dickow” Jeg har været næsten alene nogle gange, men aldrig turdet gøre det fuldt ud. Og nu skal det være – bare jer og mig!  Og jeg véd, det bliver noget helt, helt særligt!”

Sted: Koncertsalen

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes 19:30

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og øvrige publikummer.

  • Priser: 315 - 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 10. November 2017 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her