Wintergarten

26. Oktober 2017 20:00

 

Alle sanser bliver stimuleret, når lyden af 1980’ernes popmusik møder akrobatik i verdensklasse i Wintergartens nye show RELAX!

Da varietéshowet Wintergarten i 2015 besøgte Musikhuset, var det en fest. Nu er Wintergarten tilbage med et nyt forrygende show, RELAX!, hvor omdrejningspunktet er 1980’ernes glitrede populærkultur.

Showet kan opleves både med og uden spisning i Koncertsalen (tryk på “Køb billet”, og vælg herefter, om du ønsker at se showet med eller uden spisning).

Tag en tur i tidsmaskinen tilbage til et årti, hvor popmusikkens bankende ud af ghettoblasterne, hvor hulahopringene var neonfarvede og boogien var elektrisk.

I Wintergartens show givet et glimrende liveband og dygtige sangere dig lyden af 1980’erne samtidig med, at du får akrobatik og artisteri i verdensklasse.

Det bliver alt andet end kedeligt, og alle sanser bliver stimuleret – særligt hvis du vælger at supplere RELAX!-showet med spisning ved runde på på Koncertsalen gulv.

Sted: Koncertsalen

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

 

  • Priser: 295 - 495 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 26. Oktober 2017 20:00
  • Kategori: Andet, Show
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her [/embed]