Under ledelse af køkkenchef Jacob Møller Justesen serverer Kunsten mad for dig inden din koncert eller forestilling eller til Musikhusets Dinner Nights. Kunsten er også det perfekte sted til bryllupper, fester og selskaber af enhver slags


I får den allerbedste aften i Musikhuset Esbjerg, når I begynder den med at spise en lækker middag fra Kunsten inden forestillingen eller koncerten.

Maden bliver serveret i Musikhuset smukke, lyse foyer.

Manden, der står bag maden, er en af lokalområdets kulinariske stjerner, nemlig Jacob Møller Justesen, der har en fortid hos blandt andet Henne Kirkeby Kro, Hotel Britannia og Restaurant Justesen i Varde.

Jacob Møller Justesen og hans dygtige hold af kokke laver mad, der er frisk, lokalt forankret og som tager udgangspunkt i de produkter, der er i sæson netop nu.


Sådan bestiller du spisning

Du bestiller spisning online, når du køber billet til dit arrangement. Du kan også købe billet først og tilkøbe spisning senere. Det gør du ved at finde dit arrangement og så trykke på knappen ”Tilkøb spisning m.m.”

Du kan også bestille menuen ved at ringe til Musikhuset Esbjergs billetpartner Billetten på hverdage kl. 10-16 på telefon 76 10 90 10. Vær opmærksom på, at du automatisk viderestilles til Billetten, når du ringer på nummeret 76 10 90 10.

Hvis der ikke er udsolgt, er det også muligt at købe spisning i Musikhuset på dagen for arrangementet.

Har du spørgsmål til menuen, til allergener eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 76 10 90 15 eller e-mailadressen kunsten@mhe.dk.


Dinner Nights i Musikhuset Esbjerg

Til Dinner Nights bliver du forkælet og underholdt af Jacob Møller Justesen og hans hold, der serverer en lækker fireretters menu og tilhørende vinmenu.

Dinner Nights foregår i Kunsten og bliver afholdt cirka en gang om måneden.

Du kan læse meget mere om Dinner Nights og købe billet her.


Hold dit næste selskab i Kunsten

Med udsigt over Byparken og Esbjerg Havn ligger Kunsten fantastisk placeret. Når du dertil lægger, at Jacob Møller Justesen står for menuen, og at Musikhusets personale står for servicen, finder du ikke et bedre sted i Esbjerg at holde dit selskab. Uanset, om der er tale om din bryllupsfest, dine runde fødselsdag, en reception, dit barns konfirmation eller noget helt femte, er Kunsten det perfekte sted.

I Kunsten er der plads til 130 spisende gæster, men er I endnu flere, har Musikhuset Esbjerg heldigvis masser af andre lokaler til rådighed. Vi har kort og godt altid det lokale, der passer til dig og dine gæster. Og maden bliver naturligvis leveret af Kunsten og køkkenchef Jacob Møller Justesen.

Her kan du læse mere de mange muligheder, der er for at holde selskaber i Kunsten og i Musikhuset Esbjerg.


Kontakt Kunsten og book din næste fest

Kunne du tænke dig at holde din fest eller dit selskab i Kunsten i Musikhuset, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.


Smiley-rapport

Her kan du læse Kunstens seneste smiley-rapporter

CVR-nummer: 37 86 63 26