Musikhuset Esbjerg har de perfekte rammer til dit bryllup, din konfirmationen, reception eller fest

Med både Kunsten – restauranten i Musikhuset – og vores smukke, lyse Hovedfoyer, som er en central del af arkitekterne Jan og Jørn Utzons vision, har Musikhuset nogle fremragende lokaler , der er ideelle til både bryllupsfester, konfirmationer, reception eller enhver anden form for selskab eller fest.

Bryllup

Hold jeres livs fest i Kunsten eller Musikhuset Esbjerg, og giv jer selv og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse

Når I holder jeres bryllup i Kunstens eller Musikhuset Esbjergs skønne og unikke lokaler, kan I være sikre på, at rammerne om jeres store dag er perfekte.

Musikhuset har mange smukke områder til ethvert selskab, store såvel som små, og vi står klar til at hjælpe til med både planlægningen, menuen og serveringen på dagen.

Kunsten og Teaterfoyer ud mod Havnegade er velegnet til mindre selskaber, mens den imponerende og smukke Hovedfoyer er perfekt til store fester med mange gæster.

Konfirmation

Musikhuset Esbjerg og Kunsten giver dig den perfekte konfirmationsfest

Kunsten og Musikhuset er indrettet i en både eksklusiv og lækker stil, som giver de perfekte rammer for, at du kan få den fedeste konfirmationsfest sammen med din familie og dine venner.

Uanset om I er 15 eller 400 gæster, har vi det perfekte festlokale til jer, og vores personale sørger selvfølgelig for, at din dag bliver præcis, som du ønsker.

Når du holder din konfirmation i Kunsten eller Musikhuset, kan vi for eksempel indrette et område med storskærm, bordfodbold og borde, så børn og unge gæster kan gå til og fra under festlighederne. Vi har også Byparkens legeplads lige i baghaven, så de små kan lege, mens du åbner gaverne!

Fester og receptioner

I Kunsten og Musikhuset Esbjerg kan alt lade sig gøre – lige fra den lille reception til den kæmpestore fest

Musikhusets mange smukke lokaler, herunder Kunsten, kan rumme det meste – uanset, hvor stor din fest eller dit møde er, eller hvor mange gæster, der kommer til din reception.

Vi vil naturligvis vejlede dig og komme med gode idéer inden arrangementet, så du får skræddersyet et arrangement, der er lige præcis, som du ønsker det. Og på dagen sørger vi for, at du ikke skal tænke på andet end at more dig og nyde dit arrangement.

Vil du høre mere om priser, og hvordan du får det perfekte arrangement, så tøv endelig ikke med at kontakte os.