Musikhuset Esbjerg har nogle af de mest alsidige og unikke festlokaler og selskabslokaler i Esbjerg, og Kunsten med køkkenchef Jacob Møller Justesen leverer mad i særklasse

Når du holder din fest eller dit selskab i Musikhuset Esbjergs smukke rammer, er du og dine gæster garanteret en god og yderst velsmagende oplevelse.

Uanset om du skal holde bryllupsfest, rund fødselsdag, konfirmation eller enhver anden form for fest eller selskab, har vi de perfekte lokaler, og I får serveret fremragende mad.

Menuen sammensættes i samarbejde mellem jer og en af lokalområdet dygtigste kokke, Kunstens køkkenchef Jacob Møller Justesen. Festen eller selskabet kan foregå i Kunstens lokaler med udsigt over havnen, i Musikhusets smukke, lyse foyer, i de både rå og eksklusive rammer på scenen i Koncertsalen – eller et helt fjerde sted i Musikhuset.

Herunder har vi samlet nogle eksempler på, hvordan et selskab eller en fest i Musikhuset Esbjerg kan se ud. Har du andre ønsker eller idéer, tilpasser vi det naturligvis, så du får præcis den fest eller det selskab, du ønsker.

 

Fest/selskab – eksempel 1

Fem timers fest med treretters menu. Perfekt til konfirmationen eller fødselsdagen

Vi dækker jeres private lokale smukt op med duge og servietter i afstemte farver samt enkelte blomsterdekorationer.

Når gæsterne ankommer, serverer vi velkomstdrink og salte snacks, inden en treretters menu – som I naturligvis er med til at bestemme – serveres.

Menuen kan for eksempel se således ud.

Forret
Bagt torsk serveret med gulerodspuré, gulerodssky, sprødt kyllingeskind og grøn urteolie
Hovedret
Kalvemørbrad og kalvespidsbryst serveret med sauce og årstidens garniture
Dessert
Creme brulé, chokoladekage, karamelparfait og hindbærcoulis

 

I har lokalet til rådighed i fem timer, for eksempel kl. 12:30–17:30 eller kl. 18:00 –23:00.

Øl, vin og vand ad libitum er inkluderet i prisen.

KUVERTPRIS
fra kr. 655,-

(min. 20 kuverter)

 

 

Fest/selskab – eksempel 2

Otte timers fest med fireretters menu. Perfekt til den store fest eller den runde fødselsdag

Vi dækker jeres private lokale smukt op med duge og servietter i afstemte farver samt enkelte blomsterdekorationer.

Når gæsterne ankommer, serverer vi velkomstdrink og salte snacks, inden en fireretters menu – som I naturligvis er med til at bestemme – serveres.

Menuen kan for eksempel se således ud.

Forret
Kalvecarpaccio serveret med saltmandel, parmesan og hjemmelavet pesto

Mellemret
Persillegratineret havkat serveret med selleripuré og svampefumé

Hovedret
Krondyrkølle med pommes duchesse, madeirasauce og årstidens garniture

Dessert
Panna cotta, fransk citrontærte med marengs og hindbærsorbet
Dessertvin, samt kaffe og te

 

I har lokalet til rådighed i otte timer, for eksempel kl. 17:30-01:30.

Øl, vin og vand ad libitum er inkluderet i prisen.

KUVERTPRIS
fra kr. 865,-

(min. 20 kuverter)

 

 

 

Brunch – i jeres eget lokale – eksempel

Inviter familie, venner eller forretningsforbindelser på lækker brunchbuffet i jeres private lokale i Musikhuset

I er med til at bestemmer menuen, men den kan for eksempel bestå af følgende:

– Røræg, bacon og brunchpølser
– Diverse pålæg med tilbehør
– Lun leverpostej med stegte svampe og bacon
– Cremet hønsesalat rørt med bacon og purløg
– Salat af årstidens grønt
– To slags hjemmelavet marmelade
– Tre slags udvalgte oste med tilbehør
– Friskskåret frugt
– Skyr med bagte bær
– Wienerbrød
– Brunchpandekager
– Rugbrød, franskbrød og morgenboller
– Kaffe, te, appelsinjuice og æblejuice ad libitum

KUVERTPRIS
fra kr. 265,-

(min. 20 kuverter)

 

 

Bryllupsfest – eksempel

Hold jeres livs fest i Musikhuset Esbjerg, og giv jer selv og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse

Når I holder jeres bryllupsfest i Musikhuset Esbjergs skønne og unikke lokaler, kan I være sikre på, at rammerne om jeres store dag er perfekte.

VI dækker jeres lokale op til fest med duge og servietter i afstemte farver samt enkle blomsterdekorationer.

Når jeres gæster ankommer, får de serveret velkomstdrink og salte snacks. Efterfølgende serverer vi en lækker treretters menu, som I har sammensat i samarbejde med køkkenchef Jacob Møller Justesen. Sidst på aftenen er der naturligvis natmad. Menuen kan for eksempel se således ud.

Forret
Indbagt laks med torskesoufflé serveret med persillesauce
Hovedret
Oksemørbrad og braiseret kalvespidsbryst med madeirasky
Garniture og kartoffel efter individuel aftale
Dessert
Creme brulé, karamelis, sprød vaffel og hindbærcoulis
Kaffe og te
Natmad
Cremet karrysuppe med rejer, hønsekød, druer, mandler, og groft brød

 

I har lokalet til rådighed i otte timer, for eksempel kl. 17:30-01:30.

Øl, vin og vand ad libitum er inkluderet i prisen.

KUVERTPRIS
fra kr. 865

(min. 20 kuverter)