Under ledelse af køkkenchef Jacob Møller Justesen serverer Kunsten mad for dig inden din koncert eller forestilling. Kunsten er også det perfekte sted til bryllupper, fester og selskaber af enhver slags

Den bedste måde at indlede en aften i Musikhuset Esbjerg på, er ved at lægge ud med en lækker trerettersmenu fra Kunsten – restauranten i Musikhuset.

Manden, der står bag komfuret i Kunstens køkken, er en af lokalområdets kulinariske stjerner, nemlig Jacob Møller Justesen. Han overtog rollen som køkkenchef, efter at Musikhuset Esbjerg den 1. september 2019 overtog Restaurant Kunstpavillonen fra Josef Anton Nielsen, der siden 1987 har drevet restauranten med udsigt over Byparken og Esbjerg Havn.

I dag går restauranten under navnet Kunsten – et navn, der tager afsæt i Kunstpavillonen og hylder den legendariske restaurant, men som også viser, at Musikhuset og Jacob Møller Justesen gerne vil forny og sætte sit eget præg på den madoplevelse, gæsterne får.

Jacob Møller Justesen, der har 30 års erfaring som kok og en fortid hos blandt andet Henne Kirkeby Kro, Hotel Britannia og Restaurant Justesen i Varde, serverer mad, der er frisk, lokalt forankret og som tager udgangspunkt i de produkter, der er allerbedst netop nu.

I forbindelse med kulturarrangementer i Musikhuset bliver maden, som Jacob Møller Justesen og hans dygtige hold står bag, serveret i Musikhuset smukke, lyse foyer. Som gæst i Musikhuset vil den eneste forskel, du oplever, altså være, at maden bliver endnu mere frisk og lækker end tidligere.

 

Bestil spisning inden din koncert eller forestilling i Musikhuset Esbjerg

Du bestiller trerettersmenuen fra Kunsten online, når du køber billet til dit arrangement. Du kan også købe billet først og tilkøbe spisning senere.

Du kan også bestille menuen ved at ringe til Musikhuset Esbjergs billetpartner Billetten på hverdage kl. 10-16 på telefon 76 10 90 10. Vær opmærksom på, at du automatisk viderestilles til Billetten, når du ringer på nummeret 76 10 90 10.

Vær også opmærksom på, at spisning ikke kan købes på dagen, men at du skal bestille menuen senest kl. 12 dagen før din koncert eller forestilling.

Har du spørgsmål til menuen, til allergener eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 76 10 90 15 eller e-mailadressen kunsten@mhe.dk.

 

Hold dit næste selskab i Kunsten

Med udsigt over Byparken og Esbjerg Havn ligger Kunsten fantastisk placeret. Når du dertil lægger, at Jacob Møller Justesen står bag kødgryderne, og at Musikhusets personale står for servicen, finder du ikke et bedre sted at holde dit selskab i Esbjerg. Uanset, om der er tale om din bryllupsfest, dit barns konfirmation, din reception, din store fest eller noget helt femte, er Kunsten det perfekte sted.

I Kunsten er der plads til 130 spisende gæster, men er I endnu flere, har Musikhuset Esbjerg heldigvis masser af andre lokaler til rådighed. Vi har kort og godt altid det lokale, der passer til dig og dine gæster. Og maden bliver naturligvis leveret af Kunsten og køkkenchef Jacob Møller Justesen.

Her kan du læse mere de mange muligheder, der er for at holde selskaber i Kunsten og i Musikhuset Esbjerg.

 

Kontakt Kunsten og book din næste fest

Kunne du tænke dig at holde din fest eller dit selskab i Kunsten i Musikhuset, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Smiley-rapport

Her kan du læse Kunstens seneste smiley-rapporter

 

CVR-nummer: 37 86 63 26