Den unge Møllersvends lidelser

20. August 2021 19:30

Vinsmagning, Schubert og Barokksolistene

Franz Schuberts hjertegribende samling af sange “Die schöne Müllerin” beretter om en ung møllersvends svære oplevelser med en stormende forelskelse. Her iscenesat til en minifortælling af Tom Guthrie, der også er sangsolist. Han akkompagneres af Barokksolistene, så der er lagt op til en legende og improvisatorisk stemning, der hvirvler os med rundt i den unge møllersvends hav af følelser – fra den usikre forelskelse og den brusende selvsikkerhed til den sorte jalousi og afgrundsdybe fortvivlelse.

 

Vi starter aftenen med vin i glassene

Sangene er oprindelig komponeret til opførelse i uformelle rammer, ved selskaber i private hjem, og som man helt sikkert også kunne opleve det hjemme hos bl.a. Schubert, starter vi aftenen med vin i glassene. Køkkenchef og vinkender Jacob Møller Justesen fra Kunsten, restauranten i Musikhuset Esbjerg, præsenterer en håndfuld vine fra den østrigske lied-mesters hjemland.

Så tag glasset i hånden, og lad som om du er til komsammen hos vennerne, så skaber vi sammen de perfekte rammer om Schuberts mesterlige sange til Wilhelm Müllers fine tekster om den stakkels unge møllersvend.

Producent: Den Ny Opera og Barokksolistene

 

Det praktiske

Arrangør: Den Ny Opera
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: Forestilling ca. 60 minutter – Vinsmagning i Hovedfoyeren ca. 20-30 minutter

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere