Lad os skabe et event for dig, der ikke ligner noget, du får andre steder

Kultur er en del af Musikhuset Esbjergs dna, og når vi i forbindelse med møder, konferencer og andre events udfolder os som det spil-levende kulturhus, vi er, får dine medarbejdere eller kollegaer en oplevelse, de vil tale om længe efter.

 

Løft eventet til nye højder

Her har vi samlet nogle eksempler på, hvordan vi kan hjælpe med at gøre jeres møde, konference eller event til nye højder.

 

5 fester på 6 timer

5 fester på 6 timer er det perfekte festkoncept for alle, der har lyst til en firmafest, sommerfest eller julefrokost ud over det sædvanlige.

Med 5 fester på 6 timer får I en fantastisk sjov aften, hvor der ikke bliver tid til at kede jer.

I kommer hele vejen rundt i Musikhuset, hvor vi fem forskellige steder i huset arrangerer fester med forskellige temaer – komplet med dekorationer, udklædning og mad, drikkevarer og snacks.

I bestemmer selv, om I vil til 80’er-fest, coctailparty, bierfest, gallafest, julefrokost, til maskerade, på “værtshus” – eller noget helt andet. Og ønsker I at holde et mindre antal fester, skræddersyr vi naturligvis arrangementet, så det passer lige præcis til jeres behov.

Ring eller skriv til vores eventteam og høre mere om, hvordan I kommer med til 5 fester på 6 timer.

”Det er et rigtigt sjovt koncept, hvor man får minglet på tværs af afdelinger og vante kollegaer, fordi man i løbet af aftenen skifter tema, lokation og så videre. Vi blev gennem hele aftenen vartet op og guidet rundt i Musikhuset på fornem vis. Det er bestemt et arrangement, der kan anbefales.” – Carsten Post Tønder, funktionærforeningen, SEMCO Maritime
 

 

Mordet i Musikhuset

Mordet i Musikhuset er en udfordrende teambuildingøvelse og selskabsleg. Men det er samtidig en sjov og anderledes måde at blive ført gennem Musikhuset Esbjergs snørklede gange og lige så snørklede historie.

Undervejs på jeres tur rundt i Musikhuset sale, kældergange og kontorer skal I finde spor, løse gåder og forsøge at opklare, om de farverige mennesker, I støder på, har rent mel i posen eller ej. Og til sidst skal I svare på, hvem der har begået Mordet i Musikhuset. 

Spillet er specialudviklet i samarbejde mellem Musikhuset Esbjerg og Eventsupport, der har mange års erfaring i at udvikle og afvikle sjove og anderledes rollespil og gådefulde mysterier.

Mordet i Musikhuset kan både spilles som en underholdende teambuilding- og samarbejdsøvelse af en større virksomhed eller organisation, eller det kan fungere som et sjovt og anderledes networking-arrangement for flere mindre grupper.

Mordet i Musikhuset kan tilpasse, så det også kan fungere for mindre virksomheder og selskaber.

Kontakt vores eventteam, hvis I vil høre mere om, hvordan I kan prøve at opklare Mordet i Musikhuset.

 

Smag på kulturen

Smag på kulturen vores kulturpakke, hvor to af de ting, vi holder allermest af – kultur og kulinariske oplevelser – smelter sammen.

Med udgangspunkt i kultur, forskellige kunstarter og den kulinariske verden sammensætter vi et event ud over det sædvanlige.

Det kunne være en operasanger, der synger Verdi, mens I nyder lækre italienske vine, det kunne være tango og tapas, og det kunne være alt muligt andet.

Kontakt os, og lad os sammen finde frem til, hvilken mad og kultur, I har lyst til at sætte tænderne i.

 

Kulturkicket

Med Kulturkicket får I et kulturelt indspark – eller los i røven – der giver værdi for lige præcis jeres virksomhed eller organisation.

Alle kunstarter kan bidrage med relevante indsigter og paralleller til et moderne arbejdsliv. Og uanset, om I gerne vil have fokus på at styrke sammenholdet, kommunikationen eller ledelsesstilen, er mulighederne utallige.

Få for eksempel et foredrag om kreativ ledelse med afsæt i rockmusik. Eller hvad med et foredrag om kropssprog og præsentationsteknik med klangbund i teaterkunsten? Eller I kan få en indførsel i, hvordan man som dirigent får et stort orkester til at spille sammen, på og uden for scenen.

Kontakt os, og lad os sammen finde ud af, hvilket Kulturkick der giver mening for netop jer.

 

Hvad siger kunderne?

I Musikhuset Esbjerg vender kunderne tilbage igen og igen. Her kan du høre nogle af dem fortælle, hvorfor.

 

Niels Duedahl SE

Niels Duedahl, administrerende direktør, SE

“Vi har gennem flere år valgt at afholde vores Award Ceremony for Next Step Challenge i Musikhuset Esbjerg, hvor deres flotte og eksklusive rammer giver en passende afslutning for vores konkurrence. Et godt samarbejde med det professionelle team i Musikhuset både under forberedelserne og i afviklingen af Award Ceremony’en giver en international standard, som vi kan være stolte af”

 

 

Esben Mortensen Olie Gas Danmark

Esben Mortensen, sekretariatschef, Olie Gas Danmark

“Musikhuset Esbjerg har gennem mere end 10 år lagt lokaler og teknik til afholdelse af en lang række af vores konferencer. I vores samarbejde med Musikhuset har vi med deres store viden om scenekunst og afvikling og vores vedvarende behov for variation og fornyelse skabt en løbende udvikling af vores arrangementer, der har skabt grundlaget for, at deltagerne år efter år har fået indsigt og faglighed på allerhøjeste niveau.

 

 

Jesper Bank Esbjerg Havn

Jesper Bank, salgsdirektør, Esbjerg Havn

”Esbjerg Havn har efterhånden samarbejdet med Musikhuset Esbjerg i mange år, og alene dét siger vel noget om Musikhusets kvaliteter. Vi benytter blandt andet Musikhusets faciliteter til Havnens årlige informationsmøde, der har omkring 150 deltagere. Esbjerg Havn har også en sponsoraftale med Musikhuset, som gør, at vi kan tilbyde vore medarbejdere billetter til nogle af Musikhusets mange spændende koncerter og forestillinger. Vi mener, at det er vigtigt at give lokal opbakning til det kulturfyrtårn, som Musikhuset udgør, fordi de muligheder, som Musikhuset tilbyder, er med til at gøre byen Esbjerg attraktiv. På den måde udgør Musikhuset Esbjerg en vigtig del af den samlede pakke, der skal bidrage at tiltrække den arbejdskraft, som er så vigtig for byens og regionens fremtidige udvikling.”