Vi gør altid vores ypperste for at give vores kunder den bedste oplevelse. Det er derfor, de vender tilbage igen og igen

Hvert år danner Musikhuset Esbjerg ramme om op imod 100 konferencer, messer, møder og andre erhvervsarrangementer. Nogle er for 30 personer, andre er for 1500. Men uanset arrangementets størrelse, og uanset hvem kunden er, gør vi vores ypperste for at give alle en fantastisk oplevelse. Derfor er vores kunder tilfredse, og derfor vender de tilbage igen og igen.

Herunder har vi samlet testimonials fra nogle af vores kunder.

Musikhuset Esbjerg har i flere år arrangeret Olie Gas Danmarks årlige konference for sikkerhed, Task Force Zero
Esben Mortensen, sekretariatschef, Olie Gas Danmark

“Musikhuset Esbjerg har gennem mere end 10 år lagt lokaler og teknik til afholdelse af en lang række af vores konferencer. I vores samarbejde med Musikhuset har vi med deres store viden om scenekunst og afvikling og vores vedvarende behov for variation og fornyelse skabt en løbende udvikling af vores arrangementer, der har skabt grundlaget for, at deltagerne år efter år har fået indsigt og faglighed på allerhøjeste niveau.”

Danmarks tredjestørste energiselskab, SE, har et godt samarbejde med Musikhuset Esbjerg, der har arrangerer flere vellykkede konferencer for selskabet
Niels Duedahl, administrerende direktør, SE

“Vi har gennem flere år valgt at afholde vores Award Ceremony for Next Step Challenge i Musikhuset Esbjerg, hvor deres flotte og eksklusive rammer giver en passende afslutning for vores konkurrence. Et godt samarbejde med det professionelle team i Musikhuset både under forberedelserne og i afviklingen af Award Ceremony’en giver en international standard, som vi kan være stolte af”

Esbjerg Havn og Musikhuset Esbjerg har i mere end 20 år haft et godt og nært samarbejde.
Jesper Bank, salgsdirektør, Esbjerg Havn

”Esbjerg Havn har efterhånden samarbejdet med Musikhuset Esbjerg i mange år, og alene dét siger vel noget om Musikhusets kvaliteter. Vi benytter blandt andet Musikhusets faciliteter til Havnens årlige informationsmøde, der har omkring 150 deltagere. Esbjerg Havn har også en sponsoraftale med Musikhuset, som gør, at vi kan tilbyde vore medarbejdere billetter til nogle af Musikhusets mange spændende koncerter og forestillinger. Vi mener, at det er vigtigt at give lokal opbakning til det kulturfyrtårn, som Musikhuset udgør, fordi de muligheder, som Musikhuset tilbyder, er med til at gøre byen Esbjerg attraktiv. På den måde udgør Musikhuset Esbjerg en vigtig del af den samlede pakke, der skal bidrage at tiltrække den arbejdskraft, som er så vigtig for byens og regionens fremtidige udvikling.”