Hvordan køber jeg billet til Musikhuset Esbjerg?

Den nemmeste måde at købe billet til Musikhuset Esbjerg er ved at gøre det her på siden. Du kan også købe billet ved at ringe til vores billetudbyder, Billetten, og du kan købe billet i vores café og billetsalg, Kulissen.


Billetkøb på hjemmesiden

Under Program øverst på siden skal du først finde det arrangement, du gerne vil opleve. Derefter skal du vælge dine pladser, trykke på Køb billet, trykke på Læg i kurv, vælge billettype og derefter følge vejledningen.

Du skal som udgangspunkt vælge billetypen Normalpris. Abo er forbeholdt medlemmer af Teater- og Musikhusvennerne. Her kan læse mere om alle fordelene ved at blive medlem af Teater- og Musikhusvennerne.

Når du har købt billet, modtager du en mail med din billet. Når du skal opleve dit arrangement, kan du blot vise billetten på din telefon. Har du ikke en smartphone, kan du også udskrive din billet og vise den.


Billetkøb i Musikhusets billetsalg

Ønsker du personlig betjening, når du skal købe billet, kan du få hjælp i Kulissen, som er Musikhuset Esbjergs café og billetsalg. Kulissen har åbent alle ugens dage kl. 11:00-16:00 samt i forbindelse med alle kulturarrangementer, der foregår uden for dette tidsrum.

Vær opmærksom på, at billetter købt i Kulissen ikke printes på billetpapir, men på almindeligt papir på samme vis som hvis du selv printer.


Billetkøb via telefon

Har du brug for hjælp til dit billetkøb, er du meget velkommen til at ringe til Musikhuset Esbjergs billetudbyder, Billetten, på 76 10 90 10. Billettens telefoner er åben mandag kl. 10:00-16:00 og tirsdag-fredag kl. 10:00-14:00.


Spar penge, hvis I er en større gruppe

Er I en gruppe, der køber mindst 20 billetter til det samme arrangement, giver Musikhuset Esbjerg jer rabat på 10 procent af løssalgsprisen. I kan enten købe billetterne her på hjemmesiden (vælg  Gruppe min. 20 pers. -10%) eller kontakt salg- og sponsormedarbejder Barbara Brandt på bb@mhe.dk eller telefon 76 10 90 25.


Kan jeg refundere min billet?

Nej, Musikhuset Esbjerg refunderer – i lighed med andre spillesteder og kulturhuse – ikke købte billetter.

Ønsker du at komme af med dine billetter, har du mulighed for at ombytte dem til et gavekort til Musikhuset Esbjerg indtil tre måneder før arrangementet finder sted. Det er ikke muligt at ombytte billetter til gavekort, hvis arrangementet ligger inden for tre måneder, da Musikhuset Esbjerg i dette tilfælde ikke har en realistisk mulighed for at sælge billetterne til at anden side og således vil miste penge på ombytningen.

Vær opmærksom på, at ombytning kun kan lade sige gøre, når der er tale om arrangementer, hvor Musikhuset Esbjerg selv er arrangør. Er der tale om en ekstern arrangør, er det som udgangspunkt hverken muligt at refundere eller ombytte til gavekort.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores billetudbyder, Billetten, på telefon 76 10 90 10 på hverdage mellem kl. 10:00 og kl. 16:00.


Hvorfor skal jeg betale gebyr?

Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, betaler du et billetgebyr på kr. 30,- pr. billet. Gebyret er inkluderet i den pris, der fremgår på hjemmesiden, og den lægges således ikke oveni.

Gebyret går til at dække de udgifter, vi har til vores billetudbyder, Billetten, som håndterer, vedligeholder og udvikler billetsystemet.

Alle onlineordrer bliver desuden pålagt et ordregebyr på 5 kroner. Ordregebyret går til at dække de udgifter, Billetten har, når de sender en SMS til dig med et link til dine billetter. SMS’en sendes for at imødegå et stigende problem med, at mails med billetter ender i uønsket mail hos kunderne eller først godkendes af mailservere efter flere dage og således ikke er når frem til kunden med det samme.