Endelig! Nu kan du igen besøge Musikhuset Esbjerg og få uforglemmelige liveoplevelser. God afstand, begrænset kapacitet, håndsprit og coronapas er nogle af de forholdsregler, vi tager, for at det skal være en god og tryg oplevelse for dig at besøge Musikhuset Esbjerg

Vi gør alt, hvad vi kan, for at det skal være en tryg oplevelse at gå til forestillinger og koncerter i Musikhuset Esbjerg, og vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer. Det betyder blandt andet, at alle arrangementer som udgangspunkt bliver gennemført, men

 • du skal fremvise coronapas ved ankomst, hvis du skal til et arrangement i Musikhuset eller besøge Kulissen, caféen i Musikhuset.
 • kapaciteten i salene er begrænset, og publikummer, der ikke kender hinanden, sidder med behørig afstand.
 • der er ikke noget krav om brug af mundbind i Musikhuset.
 • håndsprit er tilgængelig over alt i huset.
 • vi informerer tydeligt i huset.
 • vi har indrettet foyer- og caféområderne og toiletterne, så der er god mulighed for at holde afstand.
 • vi har skruet endnu mere op for rengøringen.
 • udskænkning af drikkevarer og salg i baren slutter kl. 22:00
 • vi beder dig om at blive hjemme, hvis du har corona-lignende symptomer.

Coronapas

Når du skal til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, skal du fremvise coronapas. Et coronapas er dit bevis på, at du opfylder en af følgende tre betingelser:

 • At du enten er vaccineret første gang for mere end 14 dage siden eller færdigvaccineret for corona.
 • At du har været smittet med corona inden for de seneste 180 dage.
 • At du er testet negativ for corona inden for de seneste 72 timer.

Vi anbefaler, at du benytter appen Coronapas. Med denne app er det ikke nødvendigt at fremvise legitimation sammen coronapas. Du kan læse mere her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas.

Benytter du andre metoder til at fremvise coronapas, skal du fremvise legitimation samme med coronapas.

Kravet om coronapas gælder ikke for følgende:

 • Børn under 15 år
 • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en coronatest.
 • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en coronatest.


Returnering af billetter

Hvis dit arrangement bliver aflyst eller udskudt, og du ikke kan deltage på den nye dato, kan du får refunderet købet på følgende måde:

 • Ved at sende dit ordrenummer til retur@mhe.dk og oplyse dit registrerings- og kontonummer, så vi kan overføre beløbet, inklusive billetgebyr, til din konto.

Har du tilkøbt spisning, kan du selvfølgelig også få refunderet dit køb. Det sker på samme måde som refundering af billetter (se ovenfor).

Ønsker du at ombytte dine billetter til et gavekort i stedet, skal du blot sende dit ordrenummer til retur@mhe.dk og skrive, at du vil ombytte til et gavekort.

Vær opmærksom på, at der på grund af ekstraordinær travlhed i denne periode kan gå op til en måned, inden vi har mulighed for at gennemføre en eventuel tilbagebetaling af dine udgifter eller sende dig et gavekort.


Bliver mit arrangement påvirket?

Alle arrangementer efter den 6. maj gennemføres som udgangspunkt.

Hvis der sker ændringer i forhold til arrangementer, der ligger i perioden fra den 6. maj 2021 til og med den 31. august 2021, vil billetkøbere blive kontaktet direkte, så snart vi har nyt at fortælle.


Arrangementer efter den 31. august 2021

De nuværende retningslinjer gælder til og med den 31. august, hvorefter det forventes, at restriktionerne udfases, og vi forhåbentligt kan åbne yderligere op. Derfor forventer vi, at alle arrangementer efter den 31. august gennemføres som planlagt.  

Har du har billet til et arrangement, der ligger efter den 31. august, beder vi dig derfor om at væbne dig med tålmodighed og lade være med at kontakte os med spørgsmål om, hvordan dit arrangement eventuel påvirkes. Så snart myndighederne kommer med retningslinjer for den efterfølgende periode og den videre udfasning, og vi ved mere, kontakter vi eventuelt berørte billetkøbere direkte.


Tryghedsgaranti – du får pengene tilbage, hvis vi er nødt til at aflyse eller annullere billetter

På grund forsamlingsforbud og krav til kvadratmeter kan vi til nogle arrangementer blive nødsaget til at nedjustere på kapaciteten i vores sale.

I tilfælde af, at vi er nødt til at nedjustere på antallet af publikummer, vil de publikummer, der påvirkes, naturligvis få returneret deres billetter inklusive gebyr. Det vil være de billetter, der senest er købt, der bliver returneret først.

Skulle det ske, at arrangementer bliver aflyst, vil du naturligvis også få refunderet dit billetkøb inklusive gebyr. Du har også mulighed for at give Musikhuset Esbjerg en håndsrækning ved at ombytte til et gavekort i stedet.

Du kan altså trygt og uden risiko købe billetter til kommende arrangementer i Musikhuset Esbjerg.