Kære tilflytter,

Hjerteligt velkommen til Esbjerg – og hjerteligt velkommen i Musikhuset Esbjerg.

Hvert år præsenterer vi  omkring 100 kulturarrangementer inden for alle genrer – lige fra rytmisk musik, over opera og ballet til standup og musicals.

Vi har noget for enhver smag, så uanset, hvad du er til, er Musikhuset dit kulturhus.

Som ny borger i Esbjerg Kommune tilbyder vi dig gratis adgang til et af vores udvalgte arrangementer. Herunder kan du se, hvilke arrangementer du kan ombytte din kupon fra tilflyttermappen fra Esbjerg Kommune til. Vi forbeholder os retten til at ændre listen til enhver tid.

Ombyt din tilflytterkupon til et valgfrit arrangement blandt alle arrangementer, Musikhuset selv er arrangør af. Se hele programmet her, hvor du kan læse mere om hvert enkelt arrangement.

Tilflytterkuponen kan dog ikke bruges til  følgende arrangementer:

– Procol Harum

– Jethro Tull

Sådan gør du:

Klip din kupon ud og aflever den i Musikhusets billetsalg (åbent hverdage kl. 13-16), så ombytter vi den til en billet til det af de udvalgte arrangementer, du ønsker at opleve. Vær opmærksom på, at listen over arrangementer løbende opdateres og at der er et begrænset antal billetter pr. arrangement. Det er ikke muligt at ombytte tilflytterkuponen online. Musikhuset tager forbehold for trykfejl og udsolgte arrangementer.

NB: Vi gør også opmærksom på, at gamle tilflytterkuponer, der giver adgang til EsbjergRevyen på Tobakken, ikke kan benyttes i Musikhuset Esbjerg.