Kære tilflytter,

Hjerteligt velkommen til Esbjerg – og hjerteligt velkommen i Musikhuset Esbjerg.

Hvert år præsenterer vi  omkring 100 kulturarrangementer inden for alle genrer – lige fra rytmisk musik, over opera og ballet til standup og musicals.

Vi har noget for enhver smag, så uanset, hvad du er til, er Musikhuset dit kulturhus.

Som ny borger i Esbjerg Kommune tilbyder vi dig gratis adgang til et af vores udvalgte arrangementer. På listen herunder kan du se, hvilke arrangementer du kan ombytte din kupon fra tilflyttermappen fra Esbjerg Kommune til. Vi opdaterer løbende listen.

Ombyt din tilflytterkupon til et af disse arrangementer (læs mere ved at trykke på de enkelte arrangementer):

16. april 2018: Comedy Zoo on Tour: Ane Høgsberg, Jonas Røn Mogensen og Mikkel Klint Thorius – se tre af dansk standups kometer i MHE Comedy Club

17. april 2018: X-Mythologies – dansekoncert med musik af Annisette Koppel

20 april 2018: Thomas Buttenschøn – musik og jokes fra charmøren Buttenschøn

21. april 2018: Dicte + Hempler – to af de mest markante stemmer i Danmark mødes

23. april 2018: I familien – anmelderrost generationskomedie

25. maj: Comedy Zoo on Tour: Brian Mørk Show Live – liveudgave af Mørks populære show i MHE Comedy Club

Sådan gør du:

Klip din kupon ud og aflever den i Musikhusets billetsalg (åbent hverdage kl. 13-16), så ombytter vi den til en billet til det af de udvalgte arrangementer, du ønsker at opleve. Vær opmærksom på, at listen over arrangementer løbende opdateres og at der er et begrænset antal billetter pr. arrangement. Det er ikke muligt at ombytte tilflytterkuponen online. Musikhuset tager forbehold for trykfejl og udsolgte arrangementer.

NB: Vi gør også opmærksom på, at gamle tilflytterkuponer, der giver adgang til EsbjergRevyen på Tobakken, ikke kan benyttes i Musikhuset Esbjerg.