Her finder du oplysninger om alt det, der er rart at vide, inden du besøger Musikhuset Esbjerg


Find vej

Musikhuset Esbjerg ligger centralt placeret i Esbjerg, ti minutters gang fra Esbjerg Banegård og et stenkast fra Torvet og gågaden Kongensgade.

Musikhuset Esbjergs adresse er Havnegade 18, 6700 Esbjerg.

Du kan få rutevejledning ved at klikke på kortet her:

Med tog

Kommer du med tog til Esbjerg, kan du fra Esbjerg Banegård gå lige ud ad Norgesgade, indtil du når Torvegade. Her drejer du til venstre, krydser lige over Torvet og fortsætter ligeud 100 meter, inden du når Musikhuset Esbjerg.


Med bus

Kommer du med bus, kan du stå af ved stoppestedet Skolegade v. Torvet (linje 1A, 2A, 5C, 6C, 7C og 8C) eller stoppestedet Jernbanegade v. Havnegade (linje 3B, 4B, 11, 12 og 13).

Se køreplaner for busser her.


Parkering

Musikhuset Esbjerg har desværre ikke egen parkeringsplads, da huset ligger placeret midt i Byparken. Heldigvis er der rig mulighed for at parkere andre steder i Esbjerg centrum, og langt de fleste steder koster det ikke noget – hvis du husker at stille p-skiven.

Kortet her giver dig et overblik over parkeringspladser i nærheden af Musikhuset Esbjerg.

På Esbjerg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om vilkår og priser for parkering. Find det her


Kom i god tid

Kommer du i god tid, kan du både nå på toilet, nå at hænge din jakke i garderoben og nå at købe en vand eller en øl inden forestillingen eller koncerten.

Du kan også nå at bestille en pausedrink i caféen, så den står klar til dig, og du kan springe køen over, når der er pause.


Garderobe

Når spotlysene er tændt og flere hundrede mennesker er samlet, kan der blive godt varmt i salene. Derfor anbefaler vi, at du afleverer dit tøj i garderoben, inden forestillingen eller koncerten begynder.

Det koster 20 kroner per person at benytte garderoben. Du kan betale kontant, med kort eller med MobilePay.

Er du gangbesværet, kan du tage elevatoren ned i Underfoyeren. Du finder elevatoren i Hovedfoyeren bag trappeopgangen til Esbjerg Kunstmuseum.


Mad og drikke

Der er rig mulighed for at stille sulten eller slukke tørsten, når du gæster Musikhuset Esbjerg.


Kunsten – restauranten i Musikhuset Esbjerg

Når du indleder dit besøg i Musikhuset Esbjerg med en lækker middag leveret af Kunsten – restauranten i Musikhuset – er du sikker på, at alle dine sanser bliver forkælet i løbet af aftenen.

Menuen, vi serverer, består som regel af en forret, en hovedret og en dessert, og vi ændrer den løbende, så det altid er de råvarer, der er i sæson, som er omdrejningspunktet. I forbindelse med udvalgte arrangementer kan det være andet end en trerettersmenu, vi serverer, fx en buffet. I disse tilfælde vil vi altid gøre tydeligt opmærksom på det.

Her kan du læse mere om Kunsten.


Kulissen – caféen i Musikhuset

Kulissen er Musikhusets nye café, der ligger lige inden for hovedindgangen. Kulissen har åbent alle ugens dage, og her kan du købe forfriskende drikkevarer, kaffe og kage og noget til den lille sult.

Her kan du læse mere og Kulissen.


Pausedrinks

Det er lækkert med en forfriskning, når der er pause i forestillingen eller koncerten, men det er ikke sjovt at stå i kø og vente på den.

Derfor anbefaler vi, at du bestiller din pausedrink, inden forestillingen begynder. Så sørger vi for, at den står klar til dig på et bord specielt anrettet dertil, og du undgår køen. Du forudbestiller i caféen inden dit arrangement.


Overnatning

Kommer I langvejs fra, kan det måske være dejligt at tage en overnatning i Esbjerg efter koncerten eller forestillingen, så I slipper for at køre hjem sent om aftenen.

Vi kan anbefale Hotel BritanniaScandic Olympic EsbjergCabInn Esbjerg og Hotel Ansgar, der alle ligger i det centrale Esbjerg, fem-ti minutters gang fra Musikhuset Esbjerg.


Aktiviteter i Esbjerg

Esbjerg har meget at byde på for både store og små. Herunder finder du et udsnit af de aktiviteter og seværdigheder, som Danmarks femte største by også byder på, og som både esbjergensere og turister i Esbjerg flittigt besøger.

Esbjerg Kunstmuseum
Fiskeri- & Søfartsmuseet
Esbjerg Museum
Spillestedet Tobakken
Den Ny Opera

Kæmpeskulpturen Mennesket ved havet

Du kan på VisitRibeEsbjerg’s hjemmeside finde og læse meget mere om de aktiviteter og seværdigheder, du finder i og omkring Esbjerg.

Campaya’s hjemmeside kan du i øvrigt finde andre spændende aktiviteter og seværdigheder i Jylland.