Musikhuset Esbjerg har den måske bedste rabatordning i landet til studerende og unge

Vi er vilde med unge og studerende i Musikhuset Esbjerg, og vi vil rigtig gerne have besøg af jer. Med vi ved godt, at når man er studerende eller ung, kan det nogle gange knibe med pengene. Derfor sætter vi prisen ned på en lang række arrangementer, så du som ung og/eller studerende kan spare op til flere hundrede kroner på din billet.

For bare 120 kroner kan unge under 25 år og studerende få adgang til en lang række forestillinger og koncerter i Musikhuset Esbjerg – uanset førpris.

“Vi synes, at det er vigtigt, at unge får mulighed for at få store kulturoplevelser, fordi det er med til at berige dem og gøre deres tilværelse lidt sjovere og mere spændende”

Torben Seldrup, direktør, Musikhuset Esbjerg

Vi sætter et begrænset antal billetter med studie- og ungerabat til salg per arrangement. Så vil du være sikker på at få billet, skal du slå til hurtigt. Du kan købe billetterne online ved at følge linket nederst på siden her.

VIGTIG: Husk dit studiekort (hvis du er studerende) eller dokumentation på, at du er under 25 år, så du kan vise det i døren, når vi tjekker din billet.

Tryk her for at se alle de koncerter og forestillinger, du kan få studie- og ungerabat til i Musikhuset Esbjerg.


MHE ung

Vi lavet en særlig Facebookgruppe til dig, som er under 25 år og/eller studerende – og som elsker standup, musik og andre fede liveoplevelser.

Gruppen hedder MHE ung, og det er gratis og uforpligtende at være med.

I gruppen kan du blandt andet se frem til:

⭐️ Eksklusive tilbud og rabatter
⭐️ Nyheder om events
⭐️ Tilbud om studie- og fritidsjob
⭐️ Tilbud om praktikforløb
⭐️ Fede konkurrencer
og meget mere.

Du finder MHE ung lige her