Fordele som medlem af Teater- og Musikhusvennerne:

Som medlem af Teater- og Musikhusvennerne har du mulighed for at tegne to slags abonnementer:

Abonnement 1

Vælger du fem (5) eller flere forskellige abonnementsforestillinger, du vil købe billet til, får du en rabat på op til kr. 90,- pr. billet til hver af de valgte abonnementsforestillinger.

Abonnement 2

Vælger du tre (3) eller fire (4) forskellige abonnementsforestillinger, du vil købe billet til, får du en rabat på op til kr. 60,- pr. billet til hver af de valgte abonnementsforestillinger.

Onlinekøb på www.mhe.dk

Når du køber dine abonnementsbilletter på www.mhe.dk, skal du vælge, hvor du vil sidde i salen, og derefter vælge den rigtige abonnementstype (Abonnement 1 eller Abonnement 2). Husk, at alle dine abonnementsbilletter skal købes samlet og på en gang.

Ønsker du i løbet af sæsonen billetter til flere abonnementsforestillinger, kan disse også købes til abonnementspris. Du kan dog ikke opgraderes fra Abonnement 2 til Abonnement 1, selvom du i løbet af sæsonen køber ekstra billetter og dermed opnået fem (5) eller flere abonnementsbilletter.

Køber I billetter til flere personer, skal I sende navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på de enkelte personer til medlem@mhe.dk. På den måde kan vi sikre, at I alle bliver registreret korrekt i medlemskartoteket. Husk, at medlemskab er personligt og ikke gælder for hele husstanden.