Hold julefrokost i Musikhuset Esbjerg, og få en fantastisk aften med julemad i særklasse, lavet af køkkenchef Jacob Møller Justesen

Når I holder firmaets julefrokost i Esbjerg hos Musikhuset Esbjerg, er I garanteret en oplevelse udover det sædvanlige. I får blandt andet:

  • Julemad i særklasse
  • Eget lokale i en af Esbjerg smukkeste bygninger
  • God plads
  • Høj grad af sikkerhed og tryghed
  • Hjælp til at tilpasse jeres julefrokost, så den passer perfekt til jer

Julefrokost i Musikhuset Esbjerg er for alle

Julefrokost i Musikhuset Esbjerg er både for små og store virksomheder eller grupper.

I vælger selv, om vi skal tage os af hele planlægningen, så I bare skal sætte her til bords og lade jer forkæle, eller om I vil sætte jeres eget præg på menuen og aftenens udformning.

Jeres fest kan for eksempel foregå i vores smukke, lyse foyer, i restauranten Kunsten, hvor der er udsigt over havnen, eller i Koncertsalens eksklusive rammer.

Vi står altid parat til at hjælpe jer med at lave en julefrokost, der er noget udover det sædvanlige. Hvad enten det er lokalerne, maden, underholdningen I har særlige ønsker til, så kan vi opfylde dem.

Hvad står julemenuen på?

I er selv med til at bestemme, hvad I skal spise, når I holder julefrokosten i Musikhuset Esbjerg. Her har vi lavet to forslag til, hvordan menuen kunne se ud – men har I andre ønsker, opfylder vi dem naturligvis.

Julefrokost med TRADITIONEL menu – eksempel

Nyd en lækker traditionel julemenu, som falder I alles smag. Den traditionelle menu kan for eksempel se således ud.

 

Julefrokost med UTRADITIONEL menu – eksempel

Har I lyst til at nyde en lige så lækker, men lidt mere moderne julemenu, er der også rig mulighed for det. Menuen kan for eksempel se således ud.

Vil du høre mere?

Har du lyst til at høre mere om, hvordan I kan få en fantastisk julefrokost i Musikhuset Esbjerg, så tøv endelig ikke med at kontakte caféchef Karsten Kristensen eller eventkoordinator Barbara Brandt.