Hold julefrokost i Musikhuset Esbjerg, og få en fantastisk aften med julemad i særklasse, lavet af køkkenchef Jacob Møller Justesen

OBS: Få ledige datoer tilbage i 2021

Når I holder firmaets julefrokost i Esbjerg hos Musikhuset Esbjerg, er I garanteret en oplevelse udover det sædvanlige. I får blandt andet:

  • Julemad i særklasse
  • Eget lokale i en af Esbjerg smukkeste bygninger
  • God plads
  • Hjælp til at tilpasse jeres julefrokost, så den passer perfekt til jerJulefrokost i Musikhuset Esbjerg er for alle

Julefrokost i Musikhuset Esbjerg er både for små og store virksomheder eller grupper.

I vælger selv, om vi skal tage os af hele planlægningen, så I bare skal sætte her til bords og lade jer forkæle, eller om I vil sætte jeres eget præg på menuen og aftenens udformning.

Jeres fest kan for eksempel foregå i vores smukke, lyse foyer, i restauranten Kunsten, hvor der er udsigt over havnen, eller i Koncertsalens eksklusive rammer.

Vi står altid parat til at hjælpe jer med at lave en julefrokost, der er noget udover det sædvanlige. Hvad enten det er lokalerne, maden, underholdningen, I har særlige ønsker til, så kan vi opfylde dem.

Herunder har vi lavet to forslag til, hvordan menuen kunne se ud – men har I andre ønsker, opfylder vi dem naturligvis.Julefrokost med TRADITIONEL menu

Nyd en lækker traditionel julemenu, som falder I alles smag. Den traditionelle menu kan for eksempel se således ud:Julefrokost med UTRADITIONEL menu – eksempel

Har I lyst til at nyde en lige så lækker, men lidt mere moderne julemenu, er der også rig mulighed for det. Menuen kan for eksempel se således ud:Vil du høre mere?

Har du lyst til at høre mere om, hvordan I kan få en fantastisk julefrokost i Musikhuset Esbjerg, så tøv endelig ikke med at kontakte café- og restaurantchef Karsten Kristensen på 76 10 90 15 eller kk@mhe.dk.