Musikhuset Esbjerg er aktuelt lukket til og med den 7. februar som følge af de nuværende corona-restriktioner. Alle arrangementer i perioden bliver enten aflyst eller udskudt. Arrangementer efter den 7. februar gennemføres som udgangspunkt

Hvis du har billet til et arrangement i perioden til og med den 7. februar, hører du fra os hurtigst muligt med yderligere informationer – vi beder dig derfor om ikke at kontakte os. Vi arbejder sammen med kunstnere og management på af finde en løsning. Så snart vi har fundet en afklaring på netop dit arrangement, tager vi direkte kontakt til dig.

Vi beklager det besvær, alt dette medfører, og vi håber på forståelse og tålmodighed i denne ekstraordinære situation.

Du kan fortsat trygt og sikkert købe billetter og gavekort her på siden. Skulle det arrangement, du køber billet til, blive udskudt eller aflyst som følge af corona-relaterede retningslinjer, kan du få returneret dit køb, inklusive billetgebyr.

 

Arrangementer efter den 7. februar

Som udgangspunkt gennemføres alle arrangementer, der ligger efter den 7. februar.

På grund forsamlingsforbud og krav til kvadratmeter kan vi til nogle arrangementer blive nødsaget til at nedjustere på kapaciteten i vores sale.

I tilfælde af, at vi er nødt til at nedjustere på antallet af publikummer, vil de publikummer, der påvirkes, naturligvis få returneret deres billetter inklusive gebyr. Det vil være de billetter, der senest er købt, der bliver returneret først.

Skulle det ske, at arrangementer bliver aflyst, vil du naturligvis også få refunderet dit billetkøb inklusive gebyr. Du har også mulighed for at give Musikhuset Esbjerg en håndsrækning ved at ombytte til et gavekort i stedet.

Du kan altså fortsat trygt og helt risikofrit købe billetter til kommende arrangementer.

 

Aflyste og udskudte arrangementer – vi refunderer din billet, hvis dit arrangement bliver aflyst

Hvis du har billet til et arrangement, som bliver aflyst, returnerer vi naturligvis dit køb. Dette gælder også forudbestilte drikkevarer samt spisning.

Sådan gør du, hvis dit arrangement bliver udskudt

Hvis du kan deltage på den ny dato, skal du ikke foretage dig noget, men blot beholde din billet. Du får den samme plads i salen, som står angivet på den oprindelige billet.

Sådan får du refunderet dine billetter, hvis du ikke kan deltage på den ny dato

Du får refunderet købet på én af følgende måder:

  • Ved at sende en mail til retur@mhe.dk og oplyse dit ordrenummer samt registrerings- og kontonummer, så vi kan overføre beløbet til din konto.
  • Eller ved at sende eller aflevere dine billetter til Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg. Husk at notere dit navn og at medsende dit registrerings- og kontonummer, så vi kan overføre beløbet til din konto.

Vær opmærksom på, at der på grund af de ekstraordinært mange ekspeditioner, vi har i øjeblikket, kan gå op til en måned, inden vi har mulighed for at returnere dine billetter.

Har du købt spisning?

Hvis du har tilkøbt spisning i forbindelse med showet, kan du få refunderet dit køb. Refundering af køb af spisning sker på samme måde som refundering af billetkøb (se ovenfor).

Gavekort

Du kan også ombytte dine billetter til et gavekort, som kan bruges på kommende arrangementer i Musikhuset de næste tre år. På den måde er du med til at støtte Musikhuset Esbjerg i denne vanskelige tid. Dette oplyser du blot i mailen, du sender til retur@mhe.dk.


Gå trygt i Musikhuset, når vi åbner igen

God afstand, begrænset kapacitet, håndsprit og mundbind er nogle af de forholdsregler, vi tager, for at det skal være en god og tryg oplevelse for dig at besøge Musikhuset Esbjerg.

Når vi igen får lov til at slå dørene op til store, spil-levende liveoplevelser, bliver det selvfølgelig afviklet under alle gældende retningslinjer.

I efteråret lærte vi, hvordan vi kan afvikle koncerter, teaterforestillinger, comedyshows og andre liveoplevelser på en tryg og sikker måde. Derfor er vi mere end klar til igen at skabe trygge liveoplevelser for dig og dem, du holder af, når vi åbner dørene den 8. februar. 

Du kan trygt og helt risikofrit købe billetter til kommende arrangementer her på siden.