God afstand, begrænset kapacitet, håndsprit og mundbind er nogle af de forholdsregler, vi tager, for at det skal være en god og tryg oplevelse for dig at besøge Musikhuset Esbjerg

Opdatering den 26. oktober: Har du købt billet til et arrangement, der ligger efter den 31. oktober, vil du hurtigst muligt blive kontaktet direkte.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at det skal være en tryg oplevelse at gå til forestillinger og koncerter i Musikhuset Esbjerg, og vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer. Det betyder blandt andet, at

  • kapaciteten i salene er begrænset, og publikummer, der ikke kender hinanden, sidder med behørig afstand.
  • du skal bære mundbind, når du ankommer i Musikhuset, til du sidder på din plads i salen.
  • håndsprit er tilgængelig over alt i huset.
  • vi informerer tydeligt i huset.
  • vi har indrettet foyer- og caféområderne og toiletterne, så der er god mulighed for at holde afstand.
  • vi har skruet endnu mere op for rengøringen.
  • udskænkning af drikkevarer og salg i baren slutter kl. 21:45.
  • vi beder dig om at blive hjemme, hvis du har corona-lignende symptomer.


Det gør vi for at du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg

I videoen her tager tekniker Kristian Fløe dig en tur med rundt i Musikhuset og viser, hvad vi gør, for at det bliver en tryg og sikker oplevelse for dig at besøge Musikhuset Esbjerg.

Bliver mit arrangement påvirket?

Hvis du har købt billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg i perioden mellem den 31. oktober 2020 og den 2. januar 2021, vil du blive kontaktet direkte af os, så snart vi ved, hvordan dit arrangement påvirkes.

Vi beder dig venligst om IKKE at kontakte os med spørgsmål om arrangementer. Vi arbejder sammen med kunstnere og arrangører på højtryk på at finde de bedste løsninger for alle parter. Du hører fra os hurtigst muligt.

Tak for din forståelse og tålmodighed.


Arrangementer efter den 2. januar 2021

De nuværende covid-19-retningslinjer gælder indtil den 2. januar 2021. Det betyder, at vi endnu ikke ved, hvordan arrangementer, der ligger på den anden side af denne dato, påvirkes.

Har du billet til et arrangement, der ligger efter den 2. januar 2021, beder vi dig derfor om at væbne dig med tålmodighed og lade være med at kontakte os med spørgsmål om, hvordan dit arrangement påvirkes. Så snart myndighederne kommer med retningslinjer for den efterfølgende periode og vi ved mere, kontakter vi alle berørte billetkøbere direkte.


Du får pengene tilbage, hvis vi er nødt til at aflyse eller annullere billetter

På grund forsamlingsforbud og krav til kvadratmeter kan vi til nogle arrangementer blive nødsaget til at nedjustere på kapaciteten i vores sale.

I tilfælde af, at vi er nødt til at nedjustere på antallet af publikummer, vil de publikummer, der påvirkes, naturligvis få returneret deres billetter inklusive gebyr. Det vil være de billetter, der senest er købt, der bliver returneret først.

Skulle det ske, at arrangementer bliver aflyst, vil du naturligvis også få refunderet dit billetkøb inklusive gebyr. Du har også mulighed for at give Musikhuset Esbjerg en håndsrækning ved at ombytte til et gavekort i stedet.