Her kan du læse om ledige stillinger i Musikhuset Esbjerg og om, hvordan vi behandler ansøgninger

Musikhuset Esbjerg er en arbejdsplads med rigtig gode forhold for medarbejdere, god kollegialitet på tværs af afdelinger og meget høj medarbejdertilfredshed. Skal du være en del af holdet?

 

Grafisk assistent til Musikhuset Esbjerg, studiemedarbejder

Hos Musikhuset Esbjerg søger vi en grafisk assistent, der kan varetage grafiske opgaver til både print og diverse digitale platforme. Du er enten studerende eller nyuddannet inden for grafisk design, multimediedesign eller lignende.

Som grafisk assistent vil du komme til at arbejde med blandt andet flyers, plakater og annoncer til aviser og andre tryksager. Du vil komme til at lave forskellig grafik til web og SoMe. Og du vil komme til at arbejde med Musikhusets nuværende formater og løse opgaver i tråd med vores grafiske linje, men også få mulighed for at udvikle og udbygge Musikhusets visuelle udtryk.

 

Om dig

Vi forventer, at du færdes hjemmevant i programmer som InDesign, Photoshop og Illustrator, at du er kreativ og idérig, og at du har lyst til at bidrage til, at Musikhusets visuelle udtryk udvikler sig.

Vi ser det som et stort plus, men ikke som et krav, hvis du har kompetencer inden for illustration, videoredigering og animation.

 

Om stillingen

I stillingen vil du komme til at arbejde tæt sammen med Musikhusets kommunikations- og marketingmedarbejdere, der har ansvaret for det grafiske materiale, der produceres.

Antallet af timer i stillingen kan variere, men vil ligge på ca. 5-10 timer om ugen. Du vil få skrivebordsplads i kommunikations- og marketingafdelingen, så du kan være i tæt dialog med dine kollegaer. Arbejdstiden fastlægges efter aftale, men vi er fleksible i forhold til, hvornår du ønsker at lægge dine timer.

 

Det praktiske

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte økonomi- og HR-chef Trine Navntoft på telefon 76 10 90 03 eller kommunikations- og marketingmedarbejder Kasper Sølvsten på telefon 76 10 90 36.

Ansøgningen sendes til økonomi- og HR-chef Trine Navntoft på mailadressen tn@mhe.dk.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

 

Medarbejdere til Musikhusets café

Musikhusets café søger løbende medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til caféleder Karsten Kristensen på kk@mhe.dk.

Sådan behandler vi din ansøgning

Grundet EU’s persondataforordning, der trådte i kraft i 2018, har Musikhuset Esbjerg og Kunsten ikke mulighed for at gemme ansøgninger.

Det betyder, at ansøgninger til opslående stillinger slettes, når ansættelsesprocessen er slut, mens uopfordrede ansøgninger slettes efter kort tid.