Her kan du læse om ledige stillinger i Musikhuset Esbjerg og om, hvordan vi behandler ansøgninger

Musikhuset Esbjerg er en arbejdsplads med rigtig gode forhold for medarbejdere, god kollegialitet på tværs af afdelinger og meget høj medarbejdertilfredshed. Skal du være en del af holdet?

 

Eventkoordinator

Har du en baggrund i servicebranchen? Er du god til at holde overblik, bevare roen i pressede situationer og møde mennesker med et smil? Så er det måske dig, vi har brug for i Musikhuset Esbjerg.

Læs mere om stillingen og ansøg på Jobindex her

 

 

Ejendomsservicetekniker

Er du uddannet ejendomsservicetekniker, har dokumenteret erfaring på området, eller har en solid håndværksmæssig baggrund? Har du håndværksmæssig- og teknisk flair, og kan du lide meget afvekslende opgaver i et ret anderledes og spændende miljø? Så er du måske den vedligeholdelsesansvarlige, vi søger.

Læs mere om stillingen og ansøg på Jobindex her

 

 

Servicemedarbejder med afviklingsansvar

Har du en baggrund i servicebranchen? Er du god til at holde overblik, bevare roen i pressede situationer og møde mennesker med et smil? Så er det måske dig vi har brug for i Café Tonekunsten, Musikhuset Esbjerg. Da vi i sommeren 2019 udvider vores foyer med bl.a. en ny cafe og nye opgaver, søger vi en fast medarbejder til vores serviceteam i forhuset.

Læs mere om stillingen og ansøg på Jobindex her

 

 

Medarbejdere til Café Tonekunsten

Café Tonekunsten søger løbende medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til caféleder Karsten Kristensen på kk@mhe.dk.

Sådan behandler vi din ansøgning

Grundet EU’s persondataforordning, der trådte i kraft i 2018, har Musikhuset Esbjerg og Café Tonekunsten ikke mulighed for at gemme ansøgninger.

Det betyder, at ansøgninger til opslående stillinger slettes, når ansættelsesprocessen er slut, mens uopfordrede ansøgninger slettes efter kort tid.