Her kan du læse om ledige stillinger i Musikhuset Esbjerg og om, hvordan vi behandler ansøgninger

Musikhuset Esbjerg er en arbejdsplads med rigtig gode forhold for medarbejdere, god kollegialitet på tværs af afdelinger og meget høj medarbejdertilfredshed. Skal du være en del af holdet?

 

Opslået den 6. marts 2020:

Medarbejder med flair for teknik til Musikhuset Esbjerg

OPDATERING: ANSÆTTELSES-PROCESSEN FORSINKES
 
Grundet coronavirus/COVID-19 udskyder vi processen. Vi beder dig derfor afvente med at sende din ansøgning. Vi opdaterer herinde, når situationen ændrer sig, og du igen kan sende din ansøgning.

 

Musikhuset Esbjerg er i konstant bevægelse, og nu søger vi en energisk medarbejder til vores tekniske afdeling. Medarbejderen skal være med til at gøre huset klar til både forestillinger og erhvervsarrangementer og være med til at sikre, at vores gæster altid får den bedste oplevelse.

Stillingen som tekniker er på timebasis, med et forventet timeantal på mellem 30 og 37 timer om ugen. Timerne vil ligge både om dagen og om aftenen, og der vil typisk være flest timer i forårs- og efterårsmånederne.

 

Dine arbejdsopgaver

Da vi er et dynamisk hus, hvor ingen dage er ens, vil arbejdsopgaverne være varierende og mange. De vil indebære alt lige fra bordopstilling til en ny omgang spisende gæster, over deltagelse i planlægningsmøder omhandlende arrangementer til klargøring af vores scener til kommende arrangementer og opsætning og afvikling af lyd, lys og AV.

 

Vi søger en person, der

 • har kompetencer inden for afvikling af lyd og som har ambitioner om at blive endnu dygtigere
 • går op i kvalitet
 • har et godt humør
 • har et godt overblik og tænker kreativt, også når der er travlt
 • du kan tage initiativ og kan arbejde selvstændigt under ansvar
 • er i god fysisk form
 • kan arbejde både dag, aften og weekender

 

Vi tilbyder

 • gode arbejdsforhold med fokus på stor sikkerhed
 • at du bliver en del af et velfungerende team med gode kollegaer
 • løn efter overenskomst
 • mulighed for udvikling og oplæring inden for vores rammer

 

Om Musikhuset

Musikhuset Esbjerg er Sydvestdanmarks største kulturhus og arrangerer hvert år ca. 225 koncerter, teaterforestillinger, musicals, standup-shows og meget mere. Musikhuset Esbjerg danner desuden ramme om en lang række konferencer, møder og andre erhvervsarrangementer.

Musikhuset Esbjerg har fire sale, et eksklusivt mødelokale, et stort foyerområde og en café. Musikhuset ejer desuden restauranten Kunsten, der leverer mad til alle arrangementer i huset.

Medarbejderstaben består af cirka 25 fastansatte, foruden cirka 60 løstansatte cafe-, billet-, og scenemedarbejdere.

 

Det praktiske

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende, indtil vi har fundet den rette medarbejder.
Send ansøgning: Ansøgningen sendes til teknisk chef Nicolai Thorsen på nt@mhe.dk.
Tiltrædelse: Snarest muligt.
Kontakt: Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Nicolai Thorsen på telefon 76 10 90 20 eller på mailadressen nt@mhe.dk.

 

 

Medarbejdere til Kulissen

Musikhusets café, Kulissen, søger løbende medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til caféchef Karsten Kristensen på kk@mhe.dk.

Sådan behandler vi din ansøgning

Grundet EU’s persondataforordning, der trådte i kraft i 2018, har Musikhuset Esbjerg og Kunsten ikke mulighed for at gemme ansøgninger.

Det betyder, at ansøgninger til opslående stillinger slettes, når ansættelsesprocessen er slut, mens uopfordrede ansøgninger slettes efter kort tid.