Her kan du læse om ledige stillinger i Musikhuset Esbjerg og om, hvordan vi behandler ansøgninger

Musikhuset Esbjerg er en arbejdsplads med rigtig gode forhold for medarbejdere, god kollegialitet på tværs af afdelinger og meget høj medarbejdertilfredshed. Skal du være en del af holdet?Om Musikhuset

Musikhuset Esbjerg er Sydvestdanmarks største kulturhus og arrangerer hvert år ca. 225 koncerter, teaterforestillinger, musicals, standup-shows og meget mere. Musikhuset Esbjerg danner desuden ramme om en lang række konferencer, møder og andre erhvervsarrangementer.

Musikhuset Esbjerg har fire sale, et eksklusivt mødelokale, et stort foyerområde og en café. Musikhuset ejer desuden restauranten Kunsten, der leverer mad til alle arrangementer i huset.

Medarbejderstaben består af cirka 25 fastansatte, foruden cirka 60 løstansatte cafe-, billet-, og scenemedarbejdere.

Medarbejdere til Kulissen

Musikhusets café, Kulissen, søger løbende medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til caféchef Karsten Kristensen på kk@mhe.dk.

Sådan behandler vi din ansøgning

Grundet EU’s persondataforordning, der trådte i kraft i 2018, har Musikhuset Esbjerg og Kunsten ikke mulighed for at gemme ansøgninger.

Det betyder, at ansøgninger til opslående stillinger slettes, når ansættelsesprocessen er slut, mens uopfordrede ansøgninger slettes efter kort tid.