Her kan du læse om ledige stillinger i Musikhuset Esbjerg og om, hvordan vi behandler ansøgninger

Musikhuset Esbjerg er en arbejdsplads med rigtig gode forhold for medarbejdere, god kollegialitet på tværs af afdelinger og meget høj medarbejdertilfredshed. Skal du være en del af holdet?

 

Esbjergs sjoveste praktikophold
eventplanlægning og markedsføring

Vil du være med til at udvikle Esbjergs sjoveste “klub”?

Vi søger en praktikant, der kan være med til udvikle og udbrede kendskabet til MHE Comedy Club, som er Musikhuset Esbjergs helt eget comedy-koncept.

I Musikhuset Esbjerg elsker vi comedy, og hvert år præsenterer vi en lang række af Danmarks bedste komikere. Inden hvert comedyshow arrangerer vi spisning i uformelle og hyggelige rammer, som kombineres med forskellige aktiviteter så som quiz og lignende. Vi ønsker, at MHE Comedy Club forbliver et sjovt og attraktivt tilbud til alle comedy-elskere i Esbjerg og resten af Sydvestjylland.

Derfor søger vi en selvstændig og kreativ praktikant, der kan være med til at videreudvikle samt udbrede kendskabet til konceptet.

Som praktikant i Musikhuset Esbjerg får du:

  • Erfaring med planlægning, koordinering og eksekvering af events
  • Praktisk erfaring med markedsføring på tværs af kanaler
  • Ansvaret for MHE Comedy Club’s Facebookside – herunder producere og planlægge indhold
  • Stort ansvar og mulighed for at præge eget praktikophold
  • Sparring med event- og marketingteamet

Der er ingen krav til uddannelse, men vi forestiller os, at du studerer indenfor markedsføring, eventmanagement eller lignende.

Praktikforløbet begynder i januar 2021, og varigheden af praktikopholdet tilpasses og aftales med kommende kandidat. Praktikken er ulønnet.

Send din ansøgning + cv til Claus Lorentsen på mail cl@mhe.dk.

Ansøgningsfristen er den 15. oktober.

Download praktikopslag her

 

Om Musikhuset

Musikhuset Esbjerg er Sydvestdanmarks største kulturhus og arrangerer hvert år ca. 225 koncerter, teaterforestillinger, musicals, standup-shows og meget mere. Musikhuset Esbjerg danner desuden ramme om en lang række konferencer, møder og andre erhvervsarrangementer.

Musikhuset Esbjerg har fire sale, et eksklusivt mødelokale, et stort foyerområde og en café. Musikhuset ejer desuden restauranten Kunsten, der leverer mad til alle arrangementer i huset.

Medarbejderstaben består af cirka 25 fastansatte, foruden cirka 60 løstansatte cafe-, billet-, og scenemedarbejdere.

 

 

 

 

Medarbejdere til Kulissen

Musikhusets café, Kulissen, søger løbende medarbejdere. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til caféchef Karsten Kristensen på kk@mhe.dk.

Sådan behandler vi din ansøgning

Grundet EU’s persondataforordning, der trådte i kraft i 2018, har Musikhuset Esbjerg og Kunsten ikke mulighed for at gemme ansøgninger.

Det betyder, at ansøgninger til opslående stillinger slettes, når ansættelsesprocessen er slut, mens uopfordrede ansøgninger slettes efter kort tid.