Når du melder dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, får du store oplevelser til små priser

Som medlem af Teater- og Musikhusvennerne er du med til at støtte professionel scenekunst i Sydvestdanmark, og du kan købe abonnementsbilletter til nedsat pris.

Desuden giver medlemskab rabat på udvalgte forestillinger, der ikke indgår i abonnement. Medlemskab er personligt, det koster kr. 75,- pr. sæson, og opkrævning af kontingentet sker i forbindelse med køb af abonnementsbilletter. Medlemskabet gælder for en sæson ad gangen og fornys ikke automatisk.

Jo mere du køber, jo mere sparer du

Som medlem af Teater- og Musikhusvennerne får du rabat afhængig af, hvor mange arrangementer, du køber billet til.

Abonnement 1

Vælger du minimum fem forskellige abonnementsforestillinger, du vil købe billet til, får du en rabat på op til kr. 90,- pr. billet til hver af de valgte abonnementsforestillinger.

Abonnement 2

Vælger du tre eller fire forskellige abonnementsforestillinger, du vil købe billet til, får du en rabat på op til kr. 60,- pr. billet til hver af de valgte abonnementsforestillinger.

Køb af billetter

Abonnementsbilletter kan købes her på Musikhusets hjemmeside. Du finder alle abonnementsforestillingerne her.

Du kan også udfylde den bestillingskupon, der findes i programmet fra Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne.

Køb online her på hjemmesiden

Ønsker du at købe dine abonnementsbilletter her på hjemmesiden, skal du vælge, hvor du vil sidde i salen, og derefter vælge den rigtige abonnementstype (Abonnement 1 eller Abonnement 2). Husk, at alle dine abonnementsbilletter skal købes samlet og på en gang.

Ønsker du i løbet af sæsonen billetter til flere abonnementsforestillinger, kan disse også købes til abonnementspris. Du kan dog ikke opgraderes fra Abonnement 2 til Abonnement 1, selvom du i løbet af sæsonen køber ekstra billetter og når op på at have købt minimum fem abonnementsbilletter.

Køber I billetter til flere personer, er det vigtigt at I indtaster korrekte oplysninger på alle. På den måde kan vi sikre, at I alle bliver registreret korrekt i medlemskartoteket og får tilsendt relevante informationer, m.v.

Husk, at medlemskab er personligt og ikke gælder for hele husstanden.

Køb med bestillingskupon

Vi opfordrer dig til at bestille abonnementsbilletter her på hjemmesiden. Så får du billetterne hurtigt via e-mail, og bliver de væk, efter du har printet dem, vil du altid have en kopi til rådighed i indbakken i din e-mail. Du kan imidlertid også købe dine abonnementsbilletter ved at udfylde bestillingskuponen i programmet fra Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne.

Er I flere personer, der ønsker pladser sammen, skal I afgive bestilling samlet på én kupon. De enkelte personers navne, adresser, telefonnumre og e-mailadresser skal skrives på bestillingskuponen af hensyn til korrekt registrering i medlemskartoteket. Det er vigtigt at notere, hvis én eller flere er kørestolsbrugere.

Når vi modtager din bestillingskupon, tildeler vi altid de bedst mulige pladser på baggrund af de resterende ledige pladser i salen.

Billetterne sendes inden den første forestilling sammen med en faktura til det medlem, der afleverer den samlede bestilling. Betaling for abonnementsbilletter er netto kontant. Såfremt beløbet ikke indbetales rettidigt, opkræves rykkergebyr. Bestilling er bindende. Husk underskrift.

I tilfælde af, at én eller flere af de ønskede forestillinger er udsolgt, bedes to alternative forestillinger oplyst bestillingskuponen.

Hvis den ønskede priskategori er udsolgt, tildeles de bedst mulige pladser i den anden kategori. Du betaler for den kategori, du får tildelt pladser i.

Forhindret i at benytte din billet?

Din abonnementsbillet kan byttes til en anden abonnementsbillet, hvis der er ledige pladser. Ombytning skal ske senest tre hverdage før forestillingen. Der opkræves et gebyr på kr. 30,- pr. billet.

Ombytning kan kun ske med billetter købt i abonnement. Du kan ombytte din billet ved at kontakte Musikhuset Esbjergs billetcenter på 76 10 90 10 eller på mailen info@mhe.dk. Du kan også besøge billetcentret på hverdage kl. 13-16.