Bliv medlem af Teater- og Musikhusvennerne, og spar penge på store oplevelser

Som medlem af Teater- og Musikhusvennerne kan du købe billet til i alt 28 abonnementsforestillinger i Musikhuset Esbjerg til nedsat pris.

 

Du sparer op til kr. 90,- pr. billet

 

Køb dit medlemskab til Teater- og Musikhusvennerne her

 

(tryk på knappen øverst på siden med teksten “Køb medlemskontingent til TMV her”). Herefter kan du købe dine billetter til abonnementspris. Læs mere om, hvordan du gør, længere ned på siden.

Se her, hvilke 28 forestillinger, du kan få abonnementsrabat på

NB: Medlemskabet koster kr. 75,-. Det er personligt og gælder for én sæson. Det fornys ikke automatisk.

 

Sådan køber du abonnementsbilletter

Når du har købt dit medlemskab til Teater- og Musikhusvennerne, er du klar til at købe abonnementsbilletter.

Vælg først, hvilken forestilling du vil se. Derefter skal du vælge, hvor du vil sidde i salen, og derefter skal du vælge den pris, der hedder ”Abo”. Husk, at alle dine abonnementsbilletter skal købes samlet og på én gang.

Ønsker du senere i løbet af sæsonen at købe billetter til flere abonnementsforestillinger, kan du selvfølgelig også købe dem til abonnementspris.

Er I flere, der køber abonnementsbilletter sammen, skal I sende navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på de enkelte personer til medlem@mhe.dk. På den måde kan vi sikre, at I alle bliver registreret korrekt i medlemskartoteket. Husk, at medlemskab er personligt og ikke gælder for hele husstanden.

 

Forhindret i at benytte din billet?

Din abonnementsbillet kan byttes til en anden abonnementsbillet, hvis der er ledige pladser. Ombytning skal ske senest tre hverdage før forestillingen. Der opkræves et gebyr på kr. 30,- pr. billet. Ombytning kan kun ske med billetter købt i abonnement.

 

Ring og på hjælp

Har du spørgsmål til medlemskab eller abonnementsordningen, er du velkommen til at ringe til vores billetsalg på telefon 76 10 90 10. Billetsalget har åbent alle hverdage kl. 13-16.