Bliv medlem af Teater- og Musikhusvennerne, og spar penge på spil-levende oplevelser i Musikhuset Esbjerg

Som medlem af Teater- og Musikhusvennerne kan du købe billet til rabatpris til hele 30 forskellige forestillinger i Musikhuset Esbjerg i sæsonen 2021/2022.


Du sparer op til kr. 90,- pr. billet

Medlemskab koster kun kr. 80,- (inkl. ordregebyr)

KØB DIT MEDLEMSKAB HER


Rabat på 30 forestillinger

Medlemskabet til Teater- og Musikhusvenner giver dig mulighed for at købe billetter til nedsat pris. For at opnå medlemsrabat, skal du købe billet til fire eller flere abonnementsforestillinger.


Se her, hvilke 30 forestillinger du kan få abonnementsrabat på


Sådan køber du abonnementsbilletter

Når du har købt dit medlemskab til Teater- og Musikhusvennerne, er du klar til at købe abonnementsbilletter.

Vælg først, hvilken forestilling du vil se. Derefter skal du vælge, hvor du vil sidde i salen, og derefter skal du vælge den pris, der hedder ”Abo”. Husk, at alle dine abonnementsbilletter skal købes samlet og på én gang. Du skal vælge abonnementsbillet til fire eller flere forestillinger for at opnå rabat.

Ønsker du senere i løbet af sæsonen at købe billetter til flere abonnementsforestillinger, kan du selvfølgelig også købe dem til abonnementspris.

Er I flere, der køber abonnementsbilletter sammen, er det vigtig, at I sender navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på de enkelte personer til medlem@mhe.dk.

På den måde kan vi sikre, at I alle bliver registreret korrekt i medlemskartoteket. Husk, at medlemskab er personligt og ikke gælder for hele husstanden.

NB: Medlemskabet er personligt og gælder for én sæson. Det fornys ikke automatisk.