Når du melder dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, får du store oplevelser til små priser

Som medlem af Teater- og Musikhusvennerne er du med til at støtte professionel scenekunst i regionen, og du kan købe abonnementsbilletter til nedsat pris. Medlemskab er personligt, det koster kr. 75,- pr. sæson, og opkrævning af kontingentet sker i forbindelse med køb af abonnementsbilletter. Medlemskabet gælder for en sæson ad gangen og fornyes ikke automatisk.

I sæsonen 2019/2020 indføres en ny abonnementsordning. Den gamle ordning, hvor du opnåede mere rabat, når du købte flere billetter, afløses af en mere simpel og mere gennemskuelig ordning. I år skal du således købe billet til fire (4) eller flere abonnementsforestillinger for at opnå rabat. Du opnår en rabat på op til kr. 90,- pr. billet ved at købe gennem abonnementsordningen.

 

Køb af billetter

Ønsker du at købe dine abonnementsbilletter på www.mhe.dk, skal du vælge, hvor du vil sidde i salen, og derefter vælge ”Abonnementspris”. Husk, at alle dine abonnementsbilletter skal købes samlet og på én gang.

Ønsker du i løbet af sæsonen billetter til flere abonnementsforestillinger, kan disse også købes til abonnementspris.

Køber I billetter til flere personer, skal I sende navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på de enkelte personer til medlem@mhe.dk. På den måde kan vi sikre, at I alle bliver registreret korrekt i medlemskartoteket. Husk, at medlemskab er personligt og ikke gælder for hele husstanden.

 

Forbehold for udsolgt

I tilfælde af, at én eller flere af de ønskede forestillinger er udsolgt, bedes to alternative forestillinger oplyst på side 29 på bestillingskuponen.

Såfremt den ønskede priskategori er udsolgt, tildeles de bedst mulige pladser i den anden kategori. Du betaler for den kategori, du får tildelt pladser i.

 

Forhindret i at benytte din billet?

Din abonnementsbillet kan byttes til en anden abonnementsbillet, hvis der er ledige pladser. Ombytning skal ske senest tre hverdage før forestillingen. Der opkræves et gebyr på kr. 30,- pr. billet. Ombytning kan kun ske med billetter købt i abonnement. Du kan ombytte din billet ved at ringe til vores billetsalg eller komme ind til Musikhusets billetsalg. Billetsalget er åbent hverdage kl. 13-16.