Få en guidet tur rundt i Musikhusets snørklede gange og ligeså snørklede historie

Musikhuset Esbjergs historie er lige så lang og kringlet som de kældergangene, der snørkler sig gennem det 10.000 kvadratmeter store hus.

Når du tager med på en guidet rundvisning, får du både den stormfulde fortælling om Musikhuset Esbjergs tilblivelse og ser det imponerende hus, Jan og Jørn Utzon har tegnet, fra en helt ny vinkel.

Oplev, hvordan det er at stå på scenerne i de store sale og se ud på tilskuerrækkerne, og kom med backstage, hvor publikum ellers ikke har adgang, og se både teknikken og de steder, stjernerne opholder sig inden showtime.

Rundvisningen varer omkring 90 minutter, og det er enten direktør Torben Seldrup eller teknisk chef Christian Søvad, der levende fortæller om husets historie, den spektakulære arkitektur og livet bag kulisserne – alt sammen krydret med sjove og pudsige anekdoter.

Efter rundvisningen byder vi på kaffe og kage i vores smukke foyer.

Book din billet til rundvisning i Musikhuset Esbjerg her.

Rundvisninger for skoleklasser

I Musikhuset Esbjerg er vi vilde med at få besøg af børn og unge. Så er I en skoleklasse, der har lyst til at opleve Musikhuset indefra, vil vi meget gerne vise jer rundt – og vise jer alle de hemmelige steder i huset!

Det er gratis for skoleklasser at få rundvisninger i Musikhuset Esbjerg, men antallet af rundvisninger er begrænset.

Hvis I vil høre mere om, hvordan og hvornår I kan få en rundvisning, kan I kontakte eventkoordinator Julie Mørk Pedersen på jmp@mhe.dk eller telefon 76 10 90 37.